Å oppleve Island kan man gjøre på mangfoldige måter. Enten det er fra viduet på en SuperJeep, på en ATV eller fra hesteryggen. Det roligste og mest naturnære er nok fotturer blant lavafelt og frodige bjørkeskoger.

Når man ferierer på Island er det et par ting man absolutt bør få med seg, og det er Geysir og Strokker, Thingvellir nasjonalpark og Gullfoss. Alle disse tre ligger i umiddelbar nærhet til hverandre, og er derfor svært populært for helgeturister i Reykjavik. Det går daglig buss fra Reykjavik og den runden kalles "Den Gylne Sirkel".

For mange turister vil det være mer attraktivt å vandre i den rå, uberørte naturen på egenhånd og for det finnes det mange fotturer å gå. Man kan selvfølgelig gå på egenhånd, men det anbefales at man går med en guide. På enkelte steder kan et feilsteg være fatalt.

Vi tilbyr følgende turer for eventyrlystne reisende.

Disse tre turene tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom utrolig landskap med vulkaner, grønne daler og topper med fantastisk utsikt. Overnattingen skjer på koselige små fjellhytter og man får gå alene og kjenne på nærheten til den fabelaktige naturen.

En fottur på vakre Island anbefales på det sterkeste!