Sesong:
Vår 2018
Pris fra:
9990,- Per person
Varighet:
5 dager / 4 netter
Avreise:
22/04/2018

5-dagers guidet gruppetur til Island

Prisforespørsel

Opplev Islands spektakulære natur og historie med en kunnskapsrik reiseleder. Dette er vår mest populære tur for de som ønsker å oppleve øya på med en behagelig busstur. Høydepunktene ligger på rekke og rad, med vakre landskap, spektakulære fosser, mektige fjell og varme kilder. Du får oppleve sorte lavastrender, vikinghistorie, vulkaner og isbreer. Det meste av den barske og helt unike naturen Island har å by på.

5-dagers guidet gruppetur til Island

Reisebeskrivelse

Prisforespørsel

Ankomst - Reykjavik

Island ProTravel Bilde

Den første dagen ankommer gruppen Keflavik flyplass utenfor Reykjavik der det står en norsktalende guide og en buss å venter på dere. Herfra blir dere kjørt til Reykjavik, og på vei til hotellet tar bussen en runde rundt i byen mens guiden forklarer hvor ulike severdigheter er og hva disse betyr for Island og deres historie og kultur. Når dere ankommer hotellet har dere tid for dere selv og på kvelden er det arrangert en felles middag for hele gruppen på en restaurant rett i nærheten av hotellet. 

Fosshotel Rauðará

Island ProTravel Bilde

FossHotell Rauðará finner du i Reykjavik Sentrum. Hotellet ligger kun 150 meter fra byens handlegate, Laugavegur. I nærheten finner man også den berømte Hallgrimskirkja. Alle rommene på hotellet har eget bad med badekar og dusj, TV, kaffe og te. På morgenen servers det en god frokost med normalt utvalg av gode alternativer. Hotellet er også utstyrt med en bar og sittegrupper som er vel egnet for å ta noe å drikke.

Den Gylne Sirkel

Island ProTravel Bilde

Det som er så flott med Reykjavik er at det er i nærhet til flere av Island mest populære og kjente attraksjoner. En busstur som kalles Den Gylne Sirkel tar deg med til den utrolige Geysir og Strokkur. Et syn du sent vil glemme. Selv den mest reisevandte og erfarene vil bli imponert av dette. 

Videre går bussturen til Gullfoss. Ja, vi har fossefall i Norge, men få fossefall her til lands er så store og kraftige som denne. Fossen er en to-trinns kjempe og står du nært nok kan du kjenne bakken riste. Å oppleve kraften til denne fossen er en opplevelse i seg selv, og alene verdt turen til Island. 

Bussturens avslutning er i nasjonalparken Thingvellir. Her ble det første alltinget holdt i år 930. Den første av sitt slag. Det var her Islands befolkning strømmet til for å være med på å bestemme nasjonens fremtid og hvem som skulle ha det ærefulle oppdraget av å drive landet fremover. Guiden deres vil fortelle alt om dette området, for det er også et geologisk spennende område. Forskere fra hele verden har reist hit for å lære, studere og analysere naturen her. 

På kvelden har dere fri til å gjøre det dere måtte ønske. Vi kan selvsagt hjelpe til med bordbestillinger på alle Islands restauranter. Bare spør oss, så ordner vi det. 

Reykholt, Borgarnes og museum

Island ProTravel Bilde

I dag er det duket for nok en innholdsrik og givende busstur. Denne gangen skal gruppen til Reykholt og Borgarnes. Her er naturen fantastisk og det var i dette området Islands første beboere slo seg ned. En dag fullspekket av norrønsk mytologi, naturopplevelser og sagaer. I tillegg vil bussjåføren stoppe i Borgarnes der dere har mulighet til å gå inn i Borgarnes Museum. Her vil dere kunne lære om Islands første bosettere og deres historie. Blant annet får dere vite hvordan man kunne leve i en så utsatt natur. Veldig spennende!

Kvelden er fri til egen aktivitet. Det finnes flere ulike aktiviteter å ta seg til på kveldene, blant annet Hvalsafari og et bad i den blå lagune. Spør oss, så hjelper vi deg med glede. 

 

Åpen dag

Island ProTravel Bilde

Denne dager har vi lagt av til egen aktivitet. Her har dere muligheten til å være med på mange av Reykjaviks utflukter, eller så kan dere nyte en dag i Reykjavik. Det som er så flott med byen er at den er ganske kompakt, og man vil finne flere cafeer, restauranter og barer. I tillegg har Reykjavik et bredt utvalg museum og butikker. En dag i denne byen er langt i fra kjedelig. 

Du kan ta en titt på alle våre utflukter her.

Hjemreise

Isbresjøen på sørøst Island - Jökulsárlón

Etter en flott liten uke på Island er dette eventyret over. Guide og buss frakter gruppen fra hotellet til Keflavik flyplass for deres flyvning tilbake til Oslo Gardermoen. Vi håper dere har hatt fantastisk reise med oss, og vi ser frem til din neste reise til Island. 

Pris per person

Dobbeltrom Enkeltrom
9,990,- Per person 12,230,- Per person

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.

Prisen inkluderer

 • Fly til og fra Island fra Oslo - Gardermoen
 • Transport til og fra Keflavik flyplass til hotell i Reykjavik
 • Overnatting med frokost alle dager, bortsett fra ankomstdagen
 • Norsktalende guide
 • Sightseeing i Reykjavik
 • Den gylne sirkel
 • Dagstur til Reykholt og museuminngang
 • Lunsj på dag nr. 2 og 3
 • Middag første dagen

Ikke inkludert

 • Avbestillingsforsikring
 • Mat og drikke utover det som er beskrevet
 • Entre og inngang utover det som er beskrevet
 • Utflukter utover det som er beskrevet