Turforslag

Sorter etter Ingen

Den skreddersydde reisen

Vi i Island ProTravel bryr oss, og som stolte islendinger ønsker vi at du skal oppleve vår magiske øy på best mulig måte. Derfor bruker vi vår 20 år lange erfaring til å tilpasse turen etter de reisendes ønsker.

2+ dagerHele året
Fra kr.

Laugavegur

På denne reisen til Island skal deltakerne vandre på den anerkjente Laugavegur, som er kjent verden rundt for sin vakre natur. Her var det vulkanutbrudd for bare 7 år siden, et unikt syn på jordens krefter og makt.

6 dager / 5 NetterJuni - September

Fra kr. 23380,-23380 Per person

Mer informasjon
Vandring - Island ProTravel Norge AS

Laugavegur & Fimmvorduhals

På denne reisen til Island skal deltakerne vandre på den anerkjente Laugavegur, som er kjent verden rundt for sin vakre natur. Deltakerne skal også gå gjennom Thorsmork og Fimmvorduhals. Her var det vulkanutbrudd for 7 år siden, et unikt syn på jordens krefter og makt.

8 dager / 7 netterMai-September

Fra kr. 25800,-25800 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

3-dagers fotosafari

På denne tre-dagers turen vil du få fotografere de flotteste stedene på sør og sørøst-Island. Boblende varme kilder, Geysir og Strokkur, ulike steder i Thingvellir nasjonalpark og Vatnajökull, Europas største isbre, isbrelagunen, sorte lavastrender og unike formasjoner fra størknet lava.

3 dager / 2 netterOktober - April

Fra kr. 28999,-28999 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

11-dagers fotoreise rundt Island

På en og samme dag kan det regne, snø og være strålende sol. Dette gjør at man kan få helt ulike bilder på en og samme dag. Kombiner dette med den utrolig naturen på Island og du har et perfekt reisemål for hobbyfotografer og entusiaster.

11 dager / 10 netter21. Jan - 31. Jan 2018

Fra kr. 89999,-,-89999,- Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Trollturen

De høyeste fjellene utenfor høylandsplatået på Island er Troll-halvhøya og definitift mest røffe. Trollfjellene er off-road og downhill sykkelisters paradis. Fjellene er lite utforsket og naturen er uberørt. Her vil du virkelig være tett på elementene.

3 dager / 2 netterHele året

Fra kr. 24640,-,-24640,- Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Raven AM

Rave AM er turen for den erfarene mountainbikern. Turen går over bratte fjell, dype daler og kuppert terreng. Denne løypa tar deg vekk fra de mye brukte sykkelveiene og ut i ukjente områder. Guidene tar deg med inn i en verden av magisk og røff natur som man kun finner på Island.

5dager/4 netterHele året

Fra kr. 35480,-,-35480,- Per person

Mer informasjon