Turforslag

Sorter etter Ingen

Den skreddersydde reisen

Vi i Island ProTravel bryr oss, og som stolte islendinger ønsker vi at du skal oppleve vår magiske øy på best mulig måte. Derfor bruker vi vår 20 år lange erfaring til å tilpasse turen etter de reisendes ønsker.

2+ dagerHele året
Den Blå Lagune - Island ProTravel Norge AS

Spa og velvære

Slipp deg løs på dette fantastiske avbrekket fra hverdagen. På Island kan du skjemme deg bort med spabehandling, caféer, shopping og deilig mat med god drikke. En helg eller midtuke på Island er akkurat som trengs når motivasjonen er på bunn.

3 dager / 2 netterHele året

Fra kr. 4810,-4810 Per person

Mer informasjon
Gullfoss - Island ProTravel Norge AS

Helg i Reykjavik

Opplev Island med denne fantastiske helgen til Reykjavik. Her har du muligheten til å se litt av alt. Geysir, Isbreer, grotter, varme kilder, urbant byliv, delikatesser fra nord og ikke minst unik natur! Denne turen er ideell for deg som ikke har tid til å reise rundt hele Island.

3 dager / 2 netterHele året

Fra kr. 4699,-4699 Per person

Mer informasjon
Gullfoss - Island ProTravel Norge AS

Islands høydepunkter Sommer

Fire fantastiske dager på sommerøya. Dette er den perfekte turen for deg som besøker Island for første gang. Her får du den beste intro til landet og dets fantastiske natur, kultur og historie.

5 dager/4 nettterMai-September

Fra kr. 6795,-6795 Per person

Mer informasjon
Gullfoss om vinteren © Jacqueline Bühler-Büchi

Islands høydepunkter Vinter

Fire fantastiske dager på vinter øya. Dette er den perfekte turen for deg som besøker Island for første gang. Her får du den beste intro til øya og øyas fantastiske natur og kultur.

5 dager/4 netterOktober-Mai

Fra kr. 6795,-6795 Per person

Mer informasjon
Islandsk hummer - Island ProTravel Norge AS

Gourmetweekend i Reykjavik

Opplev gastronomiske høyder i Europas nordligste hovedstad, Reykjavik. Utvalget av restauranter er stort for et så lite land som Island.

4 dager/3 netterHele året

Fra kr. 7840,-7840 Per person

Mer informasjon