Turforslag

Sorter etter Ingen

Den skreddersydde reisen

Vi i Island ProTravel bryr oss, og som stolte islendinger ønsker vi at du skal oppleve vår magiske øy på best mulig måte. Derfor bruker vi vår 20 år lange erfaring til å tilpasse turen etter de reisendes ønsker.

2+ dagerHele året
Fra kr.

Laugavegur

På denne reisen til Island skal deltakerne vandre på den anerkjente Laugavegur, som er kjent verden rundt for sin vakre natur. Her var det vulkanutbrudd for bare 7 år siden, et unikt syn på jordens krefter og makt.

6 dager / 5 NetterJuni - September

Fra kr. 23380,- 23380 Per person

Mer informasjon
Vandring - Island ProTravel Norge AS

Laugavegur & Fimmvorduhals

På denne reisen til Island skal deltakerne vandre på den anerkjente Laugavegur, som er kjent verden rundt for sin vakre natur. Deltakerne skal også gå gjennom Thorsmork og Fimmvorduhals. Her var det vulkanutbrudd for 7 år siden, et unikt syn på jordens krefter og makt.

8 dager / 7 netterMai - September

Fra kr. 25800,- 25800 Per person

Mer informasjon
vandring på Island

Vandring langs sørkysten

Innsjøer, fjell, vulkaner, varme kilder, isbreer, ørkener og skoger. I løpet av disse seks dagene vil du komme i nærheten og bli kjent med mange av de mest eksotiske naturfenomene man finner på Island.

8 dager / 7 netterJuli - August

Fra kr. 19949,- 19949 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Trollturen

De høyeste fjellene utenfor høylandsplatået på Island er Troll-halvhøya og definitift mest røffe. Trollfjellene er off-road og downhill sykkelisters paradis. Fjellene er lite utforsket og naturen er uberørt. Her vil du virkelig være tett på elementene.

3 dager / 2 netterHele året

Fra kr. 24299,-,- 24299,- Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Raven AM

Rave AM er turen for den erfarene mountainbikern. Turen går over bratte fjell, dype daler og kuppert terreng. Denne løypa tar deg vekk fra de mye brukte sykkelveiene og ut i ukjente områder. Guidene tar deg med inn i en verden av magisk og røff natur som man kun finner på Island.

5 dager / 4 netterHele året

Fra kr. 34999,-,- 34999,- Per person

Mer informasjon