Sesong:
hele året
Pris fra:
-
Varighet:
5 dager
Avreise:
Variabel

Et actionfyllt og krevende eventyr nord på Island

Prisforespørsel

Utforsk Islands røffe og magiske villmark. Rave AM er turen for den erfarene mountainbikern. Turen går over bratte fjell, dype daler og kuppert terreng. Denne løypa tar deg vekk fra de mye brukte sykkelveiene og ut i ukjente områder. Guidene tar deg med inn i en verden av magisk og røff natur som man kun finner på Island. Denne turen er for de som ønsker en utfordring, krysse elver og klatre med syklen på ryggen er forventet. Deltakerne må være i god form og være vandt til off-road sykling i ulent terreng.

Deltarne får belønning for strevet med god mat på kvelden på en fjellhytte perfekt plassert i et fjellområdet. Turen starter med Helibiking ned fra en vulkan!

Et actionfyllt og krevende eventyr nord på Island

Reisebeskrivelse

Prisforespørsel

Helibiking

Island ProTravel Bilde

Etter en gjennomgang på en cafe i Reykjavik hopper deltakerne inn i helikopter og flyr over det geotermiske området rundt vulkanen Hengill. Langt fra byens sus og dus sykler deltakerne ned fra vulkanen på en veldig variert sti. Benytt sjansen til å ta inn det uforglemmelige området. SuperJeepen tar deltakerne til Edge Lava Trail hvor dagen avsluttes. På kvelden kjører SuperJeepen deltakerne tilbake til Reykjavik.

Opp og ned - Landmannalaugar

Island ProTravel Bilde

Deltakerne hopper inn i SuperJeepen tidlig på morgenen å blir kjørt til Islands mest aktive vulkan; Hekla. Det eksotiske vulkanske landskapet i seg selv er en attraksjon, men det er ikke derfor turen går hit. Her skal gruppen sykle langs fantastiske Landmannalaugar. På ettermiddagen bades det i en varm kilde. Denne turen er blant favorittene til guidene, så her er det bare å glede seg! På kvelden trekker deltakerne tilbake til hyttene for en deilig middag og en frivillig kveldstur i området.

Primevil

Island ProTravel Bilde

Dagen begynner i det kontrastfulle området Primevil. Blå isbreer, sort lavasand, grønn mose, rød/orange fjell, her er det bare å nye naturens spill. Deltakerne sykler gjennom dalen på røft underlag som er i geologisk perspektiv nyfødt. Dagens avslutning byr på en uforglemmelig panorama utsikt over isbreer i horisonten og asurblå innsjøer.

Thormork

Island ProTravel Bilde

Superjeepen tar deltakerne nok en gang ut på eventyr og denne gangen inn i Þórsmörk. Til tross for at dette er en av de kortere dagene inkluderer denne dagen utfordrende "hike-a-bike" og flere elvekryssinger. I Þórsmörk vil gruppen sykle i bjørkeskog med gjennom gressletter. En velkommen forandring. Denne turen er en blanding av fri flyt og teknisk sykling. Middag blir servert på vulkanhyttene i Þórsmörk, og her får vi utsikt over vulkanen Eyjafjallajökul som hadde utbrudd i 2010. Her blir det lagt til rette for badstu og eventuelt massasje for de som ønsker det.

Eyjafjallajökul

Island ProTravel Bilde

Den siste dagen skal deltakerne sykle på jordens kanskje ferskeste jord - Eyjafjallajökull. Turen begynner på den unge aktive vulkanen. Her er bakken varm fra lavaen som ligger under jordoverflaten. Turens mest krevende klatring er her, og det tar 2 timer opp. Turen fortsetter nedover ved isbreen og svinger seg nedover langs voldsomme fossefall og bratte daler. Denne naturen minnner oss på hvor ekstrem naturen kan være. Deltakerne sykler til Skogafoss, en av Islands vakreste fossefall. På kvelden feirer deltakerne turen i Reykjaviks verdenskjente uteliv. Skål!

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.

 

Turkode: 0607

Prisen inkluderer

 • Erfaren engelsktalende guide
 • SuperJeep transport
 • 100-150km sykkelsti
 • 30 minutters helikoptertur
 • Overnatting i små delte hytter
 • All mat på høylandet: Dag 2, 3, 4 og 5(middag på dag 5 er ikke inkludert) + lunsj dag 1.
 • Lagring av sykler
 • Detaljert informasjon om turen før avreise og assistanse

Ikke inkludert

 • Fly til og fra Island
 • Transport til og fra flyplass på Island
 • All mat og overnatting i Reykjavik (Dag/Natt 0, 1 og 5)
 • Tranport til og fra Island av sykler mm.
 • Sykkel og nødvendig utstyr nødvendig for å gjennomføre turen
 • Egenartikler som snacks og drikke
 • Værgaranti
 • Forsikringer (ekstremsportforsikring)