Turforslag

Sorter etter Ingen
Hvalsafari - Island ProTravel Norge AS

Familien til Island

Ta med hele familien til Island og opplev spennende dager i Reykjavik og område med utflukter og aktiviteter som passer for voksne og barn.

4 dager / 3 netterHele året

Fra kr. 6910,- 6910 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Kort uke i Reykjavik

Denne byferien til Reykjavik gir et godt innblikk i Islands unike kultur og historie via en samling spennende museer og gallerier, og Islands sterke følelse av kulturell identitet, samt noen av de naturlige høydepunktene på Sør-Island.

5 dager / 4 netterHele året

Fra kr. 8030,- 8030 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Islands Høydepunkter

Bli med denne utrolige byferien og utforske den islandske naturen, lære om Islands historie og kultur og kjør den lille, men veldig sterke islandske hesten.

5 dager / 4 netterHele året

Fra kr. 9240,- 9240 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Vulkaner og fossefall

Denne korte uken kan fylles med spennende dagstur som den blå lagunen, den imponerende Geysir, Thundering Gullfoss-fossen, svarte lava-strender, den vakre Seljalandsfossen og den historiske Thingvellir på denne fullpakket pakken til Island.

5 dager / 4 netterHele året

Fra kr. 8720,- 8720 Per person

Mer informasjon
Nordlys - Island ProTravel Norge AS

Island i et nøtteskall

Sjansen for å oppleve nordlys øker etter som du kommer lengre nord. Denne turen tar deg til naturperlen Snæfellsnes som er kjent for nordlys og fantastisk natur.

4 dager / 3 netterHele året

Fra kr. 7480,- 7480 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Matreise til Island

Vi synes sightseeing og mat er begge svært viktige deler av en reiseopplevelse i et nytt land. Oppleve det praktfulle islandske landskapet mens du smaker på deilig mat og lokale råvarer på denne islandsk "foodie" -turen!

4 dager / 3 netterHele året

Fra kr. 7120,- 7120 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Aktiv byferie til Island

Denne turen gir deg muligheten til å utforske den fascinerende naturen kombinert med utendørsaktiviteter som ATV-tur, snøscooterkjøring, isklatring, ridning den islandske hesten eller snorkling i den klare innsjøen Thingvallavatn.

5 dager / 4 netterHele året

Fra kr. 11450,- 11450 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Den komplette byferien

På denne utrolige uken i Reykjavik vil du delta på en rekke dagsturer fra Reykjavik som vil vise deg mye av hva Island har å tilby. Den utrolige naturen, den fascinerende kulturen og historien vil definitivt imponere deg!

8 dager / 7 netterHele året

Fra kr. 13060,- 13060 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Midnattssol i Reykjavik

Denne korte pause kan fylles med spennende utflukter som en utflukt til geotermisk område Geysir, fossen Gullfoss og til National Park Thingvellir en hvalsafari eller en guidet 4x4 Superjeep tur til høylandet.

4 dager / 3 netterJuni - August

Fra kr. 6590,- 6590 Per person

Mer informasjon

Den skreddersydde reisen

Vi i Island ProTravel bryr oss, og som stolte islendinger ønsker vi at du skal oppleve vår magiske øy på best mulig måte. Derfor bruker vi vår 20 års erfaring i bransjen til å tilpasse turen etter ditt ønske.

2+ dagerHele året
Fra kr.

NORDLYS OG SOLEY NATURA SPA

Reis til Island for et avbrekk fra hverdagen! Besøk den verdensberømte Blue Lagoon, Den Gylne Sirkel og Fontana Spa på Laugarvatn og severdighetene i Reykjavik, verdens nordlige hovedstad!

4 dager / 3 netterVinter

Fra kr. 9230,- 9230 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Eventyr på Isbreen

En fantastisk tur opp på og inn i isbreen Langjökull, den nest største isbreen på Island. Isbreen er omlag 950km2. Du blir kjørt opp med en modifisert monster truck, bare det i seg selv er en opplevelse.

4 dager / 3 netterVinter

Fra kr. 8010,- 8010 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Nordlystur til Reykjavik

Føl den friske, klare luften på øya ild og is. Nyt det pulserende nattelivet til Europas nordligste hovedstad. Ikke glem Nordlys eller Aurora Borealis på Island som kan ses fra september til april.

5 dager / 4 netterVinter

Fra kr. 6740,- 6740 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

JULEBORD PÅ ISLAND

Nordlys, Geysir, Fossfall, nydelig mat, kultur og velvære? Ja, takk! Bli med på denne fleksible reisen til Island å få en gratis to-retters middag på Matarkjellarinn eller en utsøkt buffet på Restaurant Reykjavik med på kjøpet.

4 dager / 3 netterOktober - Mars

Fra kr. 4950,- 4950 Per person | Inkl. Fly, overnatting og middag

Mer informasjon
Fra kr.

Feire Nyttårsaften i Reykjavik

Den beste feiring får du på Island. Islendingene kan virkelig feire og ved midnatt lyses byen opp av tonnevis med fyrverkeri. Et fantastisk syn og en utrolig opplevelse.

4 dager / 3 netter30.12. - 02.01.

Fra kr. Fra kr. 8900,-,- Fra kr. 8900,- Per person

Mer informasjon