Sesong:
Hele året
Pris fra:
4999,- Per person
Varighet:
2 netter / 3 dager
Avreise:
Hver dag!

Helg i Reykjavik

Prisforespørsel

Ta en velfortjent pause fra hverdagen og nyt en helg i den lille storbyen Reykjavik. Med pulserende byliv, gode restauranter, et spennende natteliv og spektakulære naturopplevelser ligger alt til rette for en uforglemmelig helg. Islendingene er motebevisste, og liker du shopping kan du glede deg til et godt utvalg av butikker i byen. Ta en avslappende dag i et av de mange spasentrene i sentrum av Reykjavik eller du kan bruke dagen på et bredt utvalg av museer. Vi tilbyr flere turer til flotte og unike naturperler, bare se på foreslåtte utflukter for denne turen for en smakebit. Vil du se alle utfluktene vi tilbyr kan du klikke her.

Helg i Reykjavik

Reisebeskrivelse

Prisforespørsel

Ankomst

Harpa

Dere flyr til Island fra Gardermoen utenfor Oslo og lander på Keflavik flyplass like utenfor Reykjavik. På flyplassen går det buss til Den Blå Lagune, og når dere har blitt gode og varme går turen videre inn mot Reykjavik og hotellet dere har valgt å bo på.

Når dere ankommer hotellet står dere fritt til utforske byens mange perler. Reykjavik er utmerket for shopping og du finner mange produkter man ikke vil finne andre steder. Reykjavik er kjent for mange moderne og gode kafeer og barer. Det finnes restauranter av alle slag og dersom du trenger hjelp til å velge kan vi selvsagt hjelpe deg med det.

3 ulike prisklasser

22Hill Hotel

Bare 100 meter fra hovedgaten kan du overnatte i fred og ro på behagelige og moderne rom med høyhastighets wifi og på morgenen kan du nyte hotellets buffet frokost. Rommene er utstyrt med strykejern, hårføner, TV, kaffe og te. I første etasjen finner du The Potturinn og Pannan restaurant som byr på tradisjonell Islandsk mat med en internasjonal vri. Lunsj blir også servert her. Hotellet har også 24-timers resepsjon, og nærmeste bussholdeplass er 500m unna hotellet.

Skuggi Hotell

Skuggi Hotel Reykjavik tilbyr overnatting bare 140 meter fra Laugavegur (gågaten) i Reykjavik, 500 meter fra Hallgrimskirkja og 1,5 kilometer fra Harpa konserthus. I området er det mange barer og restauranter, i tillegg har hotellet en egen bar. Hotellet tilbyr parkering. Resepsjonen er døgnåpen og tilbyr utleie av sykkel. Hotellet har en stjernerangering på 3, men er svært moderne og nytt.

Foss Hotell Reykjavik

Dette stilfulle 16 etasjers hotellet tilbyr det flott utsikt over byen og sjøen. Fosshotel Reykjavik har masse fasiliteter, blant annet treningssenter, Concierge, minibank, døgnåpen resepsjon mm. Alle rom har TVer internett,moderne interiør og safe. Hotellet er veldig nære shopping gaten og alle andre attraksjoner i sentrum av Reykjavik.  Hotellet har en stjernerangering på 4.

Aktiviteter

Island ProTravel Bilde

Etter en kveld i Reykjavik er det duket for noen aktiviteter. Det finnes svært mye å velge mellom. Alt fra helikopterturer til fjellvandring. Det er også en del spa og velvære-tilbud i Reykjavik. Se igjennom de forskjellige utfluktene og aktivitetene her. Nedenfor kan du se tre aktiviteter vi anbefaler.

Hjemreise

Island ProTravel Bilde

Helgen er over og det er tid for å forlate Island for denne gang. Vi er sikre på at dere har fått mersmak og vil reise tilbake.

Dersom dere ikke rakk innom Den Blå Lagune på vei til Reykjavik på grunn av sen ankomst kan dere oppleve det varme mineralrike vannet før dere flyr hjem.

Tranport henter dere på hotellet pick up point å kjører dere til Keflavik Flyplass.

Utflukter vi anbefaler

Prisforespørsel

Den gylne sirkel

Geysir

Den Gylne Sirkel tar deg med på en reise til de viktigste og mest kjente attraksjonene rundt Island. Turen går først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir, hvor verdens første folketing ble grunnlagt av i år 930. Dette vakre stedet befinner seg midt på forkastningen som skiller det amerikanske og europeiske kontinentet. Der kan du se revnen i landskapet, som er et synlig tegn på hvordan kontinentalplatene sakte glir fra hverandre. Den spektakulære fossen Gullfoss er neste stopp. Gullfoss er Islands mest berømte vannfall, og du kommer så nær fossen at du risikerer å bli våt. Området Geysir er kjent for sine varme kilder. Flere ganger i timen spruter geysiren Strokkur ut imponerende kaskader av vann 20-30 meter høyt opp i luften.

Les mer om turen her.

Eventyr på sør-Island

Island ProTravel Bilde

Første stopp på turen er Seljalandsfossen, en vakker foss i forbløffende omgivelser. Fossefallet er 60 meter høyt og er man dristig nok kan man gå inn bak fossen og komme ut på andre siden. Andre stopp er Skogafoss. En majestetisk foss, også på 60 meter, men den er langt bredere, og det renner mye mer vann i elva. Videre går turen til Skogar Folkemuseum som viser deg hvordan islendingene levde før i tiden.

En heldags reise som gir deg et veldig godt innblikk i naturen man finner på Island, og ingen andre steder på jorden.

Les mer om turen her.

Sightseeing i Reykjavik

Island ProTravel Bilde

Bli kjent med Reykjavik på 2,5 timers guided tur og se blant annet presidentbostaden Bessastadir, besøk Hallgrimskirkje, Höfdi (hvor Regan og Gorbachev møttes i 1986) og mye mer.

Les mer om turen her

Trenger du en dag til?

Island ProTravel Bilde

Hvis du ønsker å være med på denne turen med syns den er litt for kort kan vi ordne sånn at du reiser til Island en dag tidligere, eller at du blir en dag lenger. Vi hjelper deg med å gjøre din tur så bra som mulig. Se gjerne gjennom alle våre utflukter her.

Pris per person

Hotell Romtype Høysesong Lavsesong
Foss Hotel Reykjavik Enkeltrom Fra kr. 9299,- Per person Fra kr. 7699,- Per person
Foss Hotel Reykjavik Dobbeltrom Fra kr. 6799,- Per person Fra kr. 5999,- Per person
Skuggi Hotel Enkeltrom Fra kr. 7899,- Per person Fra kr. 5999,- Per person
Skuggi Hotel Dobbeltrom Fra kr. 6299,- Per person Fra kr. 5149,- Per person
22 Hill Hotel Enkeltrom Fra kr. 6899,- Per person Fra kr. 5799,- Per person
22 Hill Hotel Dobbeltrom Fra kr. 5599,- Per person Fra kr. 4999,- Per person

Høysesong: 01.05.2017 - 31.09.2017 (31.12.2017 - 01.01.2018)
Lavsesong: 01.10.2017 - 31.04.2018

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.

Prisen inkluderer

  • Flybilletter fra Gardermoen
  • Hotell med frokost
  • Den Blå Lagune + Inngang og håndklær
  • Bordreservasjon (utvalgte restauranter)
  • Alle skatter og avgifter

Ikke inkludert

  • Lunsj og Middag
  • Utflukter
  • Tilslutningsfly