Sesong:
Hele året
Pris fra:
8,030,-
Varighet:
5 dager / 4 netter
Avreise:
Daglige avganger

Kort uke på Island - 5 dager

Prisforespørsel

Denne byferien til Reykjavik gir et godt innblikk i Islands unike kultur og historie via en samling spennende museer og gallerier, og Islands sterke følelse av kulturell identitet, samt noen av de naturlige høydepunktene på Sør-Island. Inkludert i denne byferien er "Golden Circle", en hel dagstur med de berømte geysirene, den gyldne fossen Gullfoss og Nasjonalparken Thingvellir. Ved ankomst vil du hoppe ut i Den Blå Lagune og nyte dette fascinerende naturlige naturfenomenet.

Kort uke på Island - 5 dager

Reisebeskrivelse

Prisforespørsel

Ankomst – Den Blå Lagune – Reykjavik

Island ProTravel Bilde

Dere flyr til Island fra Gardermoen utenfor Oslo og lander på Keflavik flyplass like utenfor Reykjavik. På flyplassen går det buss til Den Blå Lagune, og når dere har blitt gode og varme går turen videre inn mot Reykjavik og hotellet dere har valgt å bo på.

Når dere ankommer hotellet står dere fritt til utforske byens mange perler. Reykjavik er utmerket for shopping og du finner mange produkter man ikke vil finne andre steder. Reykjavik er kjent for mange moderne og gode kafeer og barer. Det finnes restauranter av alle slag og dersom du trenger hjelp til å velge kan vi selvsagt hjelpe deg med det.

HOP ON HOP OFF I REYKJAVIK

Island ProTravel Bilde

Ta en rundtur med Hop On Hop Off bussene i og rundt Reykjavik. Her kan du stoppe ved steder av interesse og hoppe på bussen når du vil videre. Reykjavik er en hybrid mellom en tradisjonell og historisk by og en fremtidsrettet, trendy og moderne by. Her er det mye å se. Med disse bussene får du god oversikt over byen og det gjør det lettere for deg å vandre rundt på egenhånd senere. 

 

Den Gylne Sirkel

Island ProTravel Bilde

Den Gylne Sirkel tar deg med på en reise til de viktigste og mest kjente attraksjonene rundt Island. Turen går først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir, hvor verdens første folketing ble grunnlagt av i år 930. Dette vakre stedet befinner seg midt på forkastningen som skiller det amerikanske og europeiske kontinentet. Der kan du se revnen i landskapet, som er et synlig tegn på hvordan kontinentalplatene sakte glir fra hverandre. Den spektakulære fossen Gullfoss er neste stopp. Gullfoss er Islands mest berømte vannfall, og du kommer så nær fossen at du risikerer å bli våt. Området Geysir er kjent for sine varme kilder. Flere ganger i timen spruter geysiren Strokkur ut imponerende kaskader av vann 20-30 meter høyt opp i luften.

es mer om turen her.

DAGTURER OG UTFLUKTER FRA REYKJAVIK

Island ProTravel Bilde

I dag kan du slappe av i byen eller velge mellom en rekke spennende utflukter som hvalsafari, rideturer eller en eventyrtur langs sørkysten for å nevne noen. Ta en titt på alle våre utflukter her.

Hjemreise

Island ProTravel Bilde

Avhengig av flyavgangen kan du nyte morgenen i Reykjavik før du går til flyplassen. FlyBus tar deg fra hotellet til Keflavik International flyplass.

 

Priser per person

Hotell Romtype Høysesong Lavsesong
3 Stjerners Hotell Enkeltrom Fra kr. 11,910,- Fra kr. 9,620,-
3 Stjerners Hotell Dobbeltrom Fra kr. 9,270,- Fra kr. 8,030,-
3+ Stjerners Hotell Enkeltrom Fra kr. 14,200,- Fra kr. 10,270,-
3+ Stjerners Hotell Dobbeltrom Fra kr. 10,890,- Fra kr. 8,420,-
4 Stjerners Hotell Enkeltrom Fra kr. 16,840,- Fra kr. 13,560,-
4 Stjerners Hotell Dobbeltrom Fra kr. 11,640,- Fra kr. 9,990,-

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.


Prisene kan endres avhengig av tilgjengelighet.


Turkode: 0103

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur Island (Inkl. Skatter og avgifter)
  • 3 netter Overnatting i Reykjavik, inkl. Frokost
  • FlyBus fra og til Keflavik internasjonale flyplass
  • Utflukt: Den Blå Lagune
  • Utflukt: Hop On Hop Off Sightseeing
  • Utflukt: Den Gylne Sirkelen

Ikke inkludert

  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Utflukter annet enn det som er oppgitt
  • Mat og drikke annet enn det som er spesifisert