Verdifulle møter mellom mennekser

Når man som en bedrift skal avholde møter med flere aktører, enten det er kunder eller samarbeidspartnere er det essensielt at konferansen er planlagt, tilrettelagt og tilpasset gruppen på best mulig måte. I mange tilfeller blir resultatet av konferansen betraktelig bedre dersom man bruker profesjonelle spesialister, og Island ProTravel har over 20 års erfaring med MICE-reiser. I tillegg har vi et team på Island som sørger for at alt er som det skal, og at din konferanse skal gå akkurat som det skal.

Ta kontakt med oss for et tilbud.

Vårt team

 • Gudmundur Kjartansson

  Gudmundur Kjartansson

  Eier / Administrerende direktør

 • Lena Valdís Larsen

  Lena Valdís Larsen

  Sales and Travel Consulting

 • Sophia Kaletta

  Sophia Kaletta

  Online Marketing

 • Védís Garðarsdóttir

  Védís Garðarsdóttir

  Sales and Travel Consulting

Våre kontorer:

11 grunner for at du burde kjøpe reisen din hos Island ProTravel

 • 01

  Juridiske aspekter

  Når du booker din reise hos Island ProTravel har du en reservasjon hos et lokalt reisebyrå som er registrert i Norge og følger norske regler og lov. I tilfelle det kommer opp problemer så er det enkelt å ta kontakt og få svar på eget språk.

 • 02

  Våre ansatte og deres kunnskap

  Ansatte hos Island ProTravel kjenner begge til Norge og nordmenn, hva nordmenn synes er viktig til å gjøre reisen perfekt og og hva de liker å oppleve og se. Du kan være sikker på at du får god kvalitet på reisen og verdi for pengene.

 • 03

  Produktet

  Igjennom årene har vi valgt ut en god blanding av service og produkter på Island som holder en god standard. Vi har selv prøvd fleste av de hotellene/utfluktene vi selger for å være sikker på at våre kunder får den opplevelsen og tjenesten de betaler for. Vi selger ikke bare pakketurer men skreddersyr også reisene etter dine ønsker.

 • 04

  Vi informerer om produktet

  På vår hjemmeside og i borchurene kan du finne god informasjon om produktene vi selger. Hvis du ønsker mer informasjon eller har noen spørsmål så vennligst ta kontakt og vi gir deg svar så fort som muligt.

 • 05

  Garanti

  Island ProTravel er medlem av Reisegarantifondet som sikrer dere refusjon I tilfelle vi eller noen av våre leverandører går konkurs. Vennligst noter at hvis du booker direkte på nettet, til leverandøren på Island, da er du ikke sikret hvis det firmaet går konkurs.

 • 06

  Pris

  Island ProTravel har kontorer i syv land i Europa og er en av ledende turoperatører med kontorer i Europa, som spesialiserer seg på turer til Island. På grunn av stort volum av kunder, kan vi tilby meget bra priser, det vil si at jo flere kunder, desto bedre priser. Det er ikke alltid vi tilbyr billigste alternativet men vi tilbyr produktet/turen som gir deg mest verdi for pengene. Våre priser er konkurransedyktige på det du finner på nettet av samme kvalitet.

 • 07

  Vi snakker ditt språk

  På alle kontorene våre finner du noen som snakker det lokale språket, noe som forhindrer misforstålser og problemer. Du kan ringe, sende oss epost eller besøke oss, det du synes er enklest og best.

 • 08

  Betalinger og fleksbilitet

  Våre betingelser for betaling er de same som generelt gjelder i Norge. Vi forventer ikke at du betaler hele beløpet ved bestilling, noe du må ellers ofte gjøre når du bestiller på nettet. Vi er også fleksible hvis du har spesielle ønsker vedr. betaling eller endringer. Våre refusjonsregler i forhold til utflukter du er ikke i stand til å bruke er også veldig fleksible.

 • 09

  Reisedokumenter

  Island er ikke den billigste destinasjonen og vi ønsker ikke å presentere den slik. Våre kunder betaler god pris for reisen og derfor har de rett til god og nyttige reisedokumenter. Vi legger derfor stor vekt på å sende ut reisedokumenter du kan bruke til forbredelse på reisen og som du kan bruke mens du er på Island.

 • 10

  Vårt eget Iceland ProTravel Service Office på Island

  Island ProTravel er den eneste tur operatøren med hovedkontoret uten Island men som har fullt operativt kontor på Island. Til tilbyr «meet and great» service for grupper og 24/7 nødtelefon i tilfelle du trenger hjelp eller om du har spørsmål vedr. reisen mens du er på Island. Kontoret tilbyr også hjelp ved å reservere utflukter og du er selvsagt velkommen til å besøke kontoret om du ønsker.

 • 11

  Bærekraftig reise

  Vi fremmer bærekraftig turisme på Island. Vi jobber primært med hoteller som holder det islandske miljøsertifikatet hos Vakinn (www.vakinn.is/en), og med Europcar som er den eneste ISO 14001-sertifiserte bilutleieren på Island. Lær mer om bærekraftig reise på Island.