Sesong:
Hele året
Pris fra:
Du bestemmer!
Varighet:
2+ dager
Avreise:
Hver dag!

Belønn de ansatte når de fortjener det

Prisforespørsel

Enten om det er en person som har vunnet en intern konkurranse eller om hele bedriften har utmerket seg det siste året, kan vi tilrettelegge for en uforglemmelig opplevelse for alle og en hver. En reise til Island er noe man aldri vil glemme, og man kan få kjenne roen i varme kilder, spise Islandske spesialiteter, oppleve vulkaner og fossefall som man ikke finner her i Norge. Island er en destinasjon for de som ønsker mer ut av en reise.

Belønn de ansatte når de fortjener det


 

Bli inspirert

Prisforespørsel

Ankomst

Island ProTravel Bilde

Når deltakerne ankommer Keflavik flyplass blir de møtt av sjåføren som står i ankomsthallen å venter. Sjåføren hjelper de reisende med baggasje til bilen som står utenfor å venter. Når de reisende ankommer hotellet og er sjekket inn er de nok gode og varme etter det forfriskende og beroliggende badet i den blå lagune.

Resten av dagen står de heldige reisende fri til å utforskje Reykjavik, og på kvelden kan de nyte et velsmakende tradisjonelt måltid på en av Islands beste restauranter før de skal på konsert i Harpa Konsert Hus.

Islands høydepunkter

Island ProTravel Bilde

Som perler på snor finner du Islands mest besøkte og anerkjente attraksjoner langs den gylne sirkel.

De reisende får oppleve Geysir, Gullfoss og Thingvellir. Turens første stopp er i nasjonalparken og det historiske området Thingvellir som avholdt verdens første folketing i år 930. Dette vakre og unike stedet befinner seg på forkastningen som skiller det amerikanske og europeiske kontintet. Her kan man på kloss hold se hvordan kontinentalplatene forflytter seg fra hverandre. Reisen langs den gylne sirkel går videre til den enorme og mest populære fossen på Island; Gullfoss. Denne mektige fossen er imponerende selv for oss nordmenn som er vandt til høye og praktfulle fosser. Avslutningsvis går denne unike turen til Geysir. Selv den mest bereiste av oss vil la seg imponere av dette naturfenomenet. Geysiren kaster vann opp mot 30 meter opp i været. Legg merke til vindretningen når du er her, ellers risikerer du å bli kliss våt!

Turen tar ca. 8 timer, og tilbake i Reykjavik står de reisende fritt til å utforske byens fantastiske uteliv, butikker, restauranter og underholdning.

Hjemreise

Island ProTravel Bilde

Sjårføren tar de reisende tilbake til Keflavik flyplass for reisen tilbake til Norge. Dersom avreise er på kvelden er det mulig å inkludere en av mange ulike utflukter fra Reykjavik. Du kan se alle våre utflukter her.

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.