Sesong:
Hele året
Pris fra:
Pristilbud
Varighet:
2+ dager
Avreise:
Hver dag!

Ta med vennegjengen på tur (5-9 personer)

Kontakt oss

Skal du å vennegjengen på tur, men dere er akkurat litt for mange til å ordne det hele selv? Da har vi perfekte løsninger for dere. Vi har gjennom mange år etablert gode avtaler med hoteller, flyselskaper og kan tilby en rekke aktiviteter mens dere er på Island.

Ta med vennegjengen på tur (5-9 personer)

Bli inspirert

Kontakt oss

Ankomst

Island ProTravel Bilde

Når dere ankommer Keflavik flyplass henter dere FlyBus-billettene i skranken og blir kjørt til den blå lagune. Når dere er ferdige med å bli gode og varme, funnet roen og har skrukkete fingre tar dere bussen videre inn til hotellet i Reykjavik. Dagen bruker dere til å utforske Reykjaviks urbane og moderne byliv. Det kryr av cafeer, butikker og restauranter i sentrum, og det er noe å finne for alle og en hver. På kvelden stiger dere ombord på en av Reykjaviks mange hvalsafari-båter. Dette er spennende og imponerende! Har du ikke sett hval før så bør man få med seg dette!

Den gylne sirkel

Island ProTravel Bilde

Som perler på snor finner du Islands mest besøkte og anerkjente attraksjoner langs den gylne sirkel.

Dere får oppleve Geysir, Gullfoss og Thingvellir. Turens første stopp er i nasjonalparken og det historiske området Thingvellir som avholdt verdens første folketing i år 930. Dette vakre og unike stedet befinner seg på forkastningen som skiller det amerikanske og europeiske kontintet. Her kan man på kloss hold se hvordan kontinentalplatene forflytter seg fra hverandre. Reisen langs den gylne sirkel går videre til den enorme og mest populære fossen på Island; Gullfoss. Denne mektige fossen er imponerende selv for oss nordmenn som er vandt til høye og praktfulle fosser. Avslutningsvis går denne unike turen til Geysir. Selv den mest bereiste av oss vil la seg imponere av dette naturfenomenet. Geysiren kaster vann opp mot 30 meter opp i været. Legg merke til vindretningen når du er her, ellers risikerer du å bli kliss våt!

Turen tar ca. 8 timer, og tilbake i Reykjavik står de reisende fritt til å utforske byens fantastiske uteliv, butikker, restauranter og underholdning.

Hjemreise

Island ProTravel Bilde

Etter en innholdsrik, morsom og lærerik reise til Island har denne turen omsider kommet til ende. FlyBus tar dere tilbake til flyplassen hvor dere vender hjem til Norge.

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.

 

Turkode: 0409