Sesong:
Sommer
Pris fra:
Variabel
Varighet:
6 dager / 5 netter
Avreise:
Variabel

Guidet 6-dagers tur igjennom sørvestlige Island

Kontakt oss

Denne pakken fokuserer på isfjell, vulkaner, varme kilder og selvsagt isbreer. På denne flotte turen får du oppleve ulike og eksotisk landskap på sørsiden av Island. Turen tar deg til enestående Vestmannaeyjar og langs sør-kysten av Island. En naturopplevelse utenom det vanlige.

Guidet 6-dagers tur igjennom sørvestlige Island

Ankomst - Reykjavik

Island ProTravel Bilde

Ankomst på Keflavik flyplass og transport til hotellet. Den første dagen er lagt opp til å utforske Reykjavik, Islands hovedstad. Byen er full av koselige, unike og moderne cafeer, restauranter og butikker. En dag i denne byen blir absolutt ikke kjedelig. Det anbefales å besøke Hvalmuseet og Nordlysmuseet og gå på et arrangement i Harpa Konsert Hall.

Vestmannaeyjar

Island ProTravel Bilde

Denne dagen kjører vi lands Islands sørkyst til Landeyjahöfn havnen. Fergeturen fra Bakkafjara til Vestmannaeyjar tar bare 30 minutter. Heimaey (Hjemmeøya) er den største blant øygruppen. Her blir dagen tilbragt med å utforske øya. Det er lagt opp til fugletitting og dere skal gå opp til en sovende vulkan som sist hadde utbrudd i 1973. Etter utbruddet har det vokst seg til en unik flora rundt lavastrømmene. Det vil en overnatting på Vestmannaeyjar og på kveldstid er dere fri til å utforske øyen på egenhånd.

Sørkysten - Skogar - Vik

Island ProTravel Bilde

Etterfulgt en fergetur tilbake fra Vestmannaeyjar fortsetter vi videre lands den sørlige kysten. Nyt den fantastiske utsikten på vei til den berømte Seljalandsfossen og Skogafoss. Møt bøndene i Thorvaldseyri ved foten av den legendariske vulkanen Eyjafjallajökull. Vulkanen lagde i 2010 enorme mengder aske som forårsaket en stans i all flytrafikk i Europa. Etter dette besøket vil dere fortsette til den fantastiske Skogar isbreen og den svarte Reynisfjara stranden. Middag og overnatting i Vik/Kirkjubæjarklaustur område i 2 netter.

Send oss en uforpliktende prisforespørsel

Kontakt oss

SKAFTAFELL - JOKULSARLON

Island ProTravel Bilde

Etter frokost reiser vi gjennom Eldhraun (Brann lava), laget fra et av de største vulkanutruddene i registrert historie. Vi besøker landsbyen Kirkjubæjarklaustur og Skaftafell nasjonalpark. I Skaftafell  vil du få se Jøkulsarlon Lagune. Det er en lagune fylt med små flytende isfjell og den storslåtte isbreen Vatnajökull. Middag vil vi ha i Vik / Kirkjubæjarklaustur, hvor vi overnatter.

Gullfoss – Geysir - Thingvellir – Reykjavik

Island ProTravel Bilde

Dagen begynner med et besøk hos Islands mest kjente attraksjoner. Den store Gullfoss, Geysir og Thingvellir. Sistnevnte er område med verdens eldste storting som ble satt i år 930. Parken ligger på de tektoniske platene i midtatlanteren. Du kan tydelg se grensen mellom det Nordamerikanske kontinentet og det eurasiske kontinentet. Det blir overnatting i Reykjavik.

Hjemreise

Transport til Keflavik flyplass fra hotellet. Dersom dere har en sen avgang kan dere nyte den siste dagen i Reykjavik eller i den Blå Lagune. Vi kan ordne transport fra den blå lagune til Keflavik flyplass.

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.

 

Turkode: 0405

Prisen inkluderer

 • Flybilletter
 • Transport til og fra flyplass
 • 5 netter på twin/dbl rom med private fasiliteter og frokost
 • 2 middager på landsbygda
 • Tur/Retur billetter med ferge til Vestmannaeyjar
 • Inngang til Eldhaimar Museum
 • Inngang til Skogar Museum
 • Inngang til Eyjafjallajokull besøkssenter
 • Båttur på Jokulsarlon Lagune
 • Engelsktalende guide

Ikke inkludert

 • Reiseforsikring
 • Mat annet enn spesifisert