Sesong:
Hele året
Pris fra:
Pristilbud
Varighet:
2 - 10 dager
Avreise:
Alle dager!

Eksklusiv tur med SuperJeep

Kontakt oss

Opplev Island på et helt spesielt måte - med egen guide som kjenner landet til minste små detaljer.  Bli inspirert og planlegg turen sammen med guiden for en helt spesiell opplevelse.  Uansett om når på året du ønsker å reise, vi har den riktige bilen klar.  En superjeep som vil gi deg en behagelig, fleksibel og spennende opplevelse.

Eksklusiv tur med SuperJeep

Skreddersy en fantastisk reise til Island

Island ProTravel Bilde

Uansett når på året du reiser til Island vil du garantert få en spesiell opplevelse. Islands midtnattssol holder himmelen lys hele natten og om vinteren er det perfekte forhold for Nordlys og en lang rekke utflukter.

Du kan selv bestemme når du ønsker å reise og vi skreddersyr hele turen med en guide. Vær, veiforhold og ikke minst du selv, bestemmer resten. Forestill deg en fantastisk dag oppe på høylandet, der kan du stoppe når som helst og nyte den unike naturen og ikke minst stillheten. Reis til områder som kun er tilgjengelige for disse store SuperJeepene. Her har dere muligheten til å bli kjent med Island på en helt annen måte enn de vanlige turene og du bestemmer selv programmet.

Våre guider

Kontakt oss

Våre private guider er med de beste Islands ekspertene du kan tenke deg.  Vi skredesyr ferien din og setter sammen en spesiell og uforglemmelig tur akkurat som du har drømt om.

Ingi Thorbjörnsson

Ingi Thorbjornsson, eier av vårt partner selskap Boreal, er født og oppvokst på Island. Siden hans barndom har han utforsket landet av ild og is og har derfor blitt en ekspert på hjemlandet sitt. Han ser frem til å hvis alle gjester sitt moderland og dets hemmeligheter.

Petra Mazetti

Petra har drømt om å Island helt siden hun ble født i Sverige. I en alder av 18 kom drømmene i oppfyllelse og hun flyttet til Island for å studere økonomi. I tillegg til graden i økonomi har hun en til grad i Jordbruk med fokus på hesteoppdrett. Nå har hun tilbakelagt seg 25år i reiselivsbransjen på Island og ønsker alle turister velkomne til Island.

Matthias Zaiser

Matthias flyttet til Island rett etter utdannelsen for 20 år siden. Han er nå en sertifisert guide og leder grupper av alle slag og størrelser rundt Island. Hans utrolige kunnskaper om Islands geologi og historie sammen med hans entusiasme gjør han til en av de mest erfarene og beste guidene på Island.

Kontakt oss

SuperJeeps

Island ProTravel Bilde

Disse monstrene av noen biler er ombygde kjøretøy med forsterkede understell og større hjelsett. For å kunne navigere rundt på det ulendte terrenget på Island som er skapt av både jordskjelv, vulkanutbrudd og vær må det kraftige kjøretøy til. Det er svært mange områder av Island normale biler ikke kan kjøre, og Campingturister er tvunget til å holde seg til de nasjonale veiene. SuperJeeps kan kjøre nesten over alt, og derfor er denne turen ypperlig dersom du ønsker å sette sammen en personlig reise med guide.

Island har flust med tilbud

Island ProTravel Bilde

På Island finner du en lang rekke utflukter, og du finner mest sannsynlig noe som egner seg for deg. Her kan du se på alle utfluktene vi tilbyr. Er det noe som mangler kan du gjerne ta kontakt så kan vi hjelpe deg.

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.

 

Turkode: 0404