Sesong:
Hele året
Pris fra:
Pristilbud
Varighet:
2+ dager
Avreise:
Hver dag!

Reiser til Island for større grupper (10-250 personer)

Kontakt oss

Skal du og ditt idrettslag, kor, klubb eller lignende på tur til Island? Da har vi erfaringene som trengs og løsningene som best egner seg for dere. De siste 20 årene har vi utviklet et tett samarbeid med flyselskaper og hoteller og vi kan tilby en rekke ulike aktiviteter dere kan være med på mens dere besøker Island.

Reiser til Island for større grupper (10-250 personer)

Bli inspirert

Kontakt oss

Ankomst - Reykjavik

Start reisen til Island med et avslappende og deilig bad i den hemmelige lagune. Slipp hverdagsstresset og nyt oppholdet på vulkanøya. Den hemmelige lagune er et naturlig oppvarmet bad som holder en temperatur på ca 40C og det finnes badstuer og dusjfasiliteter på stedet. Når alle deltakerne er gode og varme i kropp og sjel kjører bussjåføren dere til hotellet i Reykjavik.

Etter en kort visit på hotellet er nok de fleste sultne og det er tid for autentisk god mat på en av Islands mange fantastiske restauranter. Resten av dagen står fri til disposisjon, men vi anbefaler at dere blir med på spennende hvalsafari før dere tar kvelden.

Islands høydepunkter

Island ProTravel Bilde

Som perler på snor finner du Islands mest besøkte og anerkjente attraksjoner langs den gylne sirkel.

Dere får oppleve Geysir, Gullfoss og Thingvellir. Turens første stopp er i nasjonalparken og det historiske området Thingvellir som avholdt verdens første folketing i år 930. Dette vakre og unike stedet befinner seg på forkastningen som skiller det amerikanske og europeiske kontintet. Her kan man på kloss hold se hvordan kontinentalplatene forflytter seg fra hverandre. Reisen langs den gylne sirkel går videre til den enorme og mest populære fossen på Island; Gullfoss. Denne mektige fossen er imponerende selv for oss nordmenn som er vandt til høye og praktfulle fosser. Avslutningsvis går denne unike turen til Geysir. Selv den mest bereiste av oss vil la seg imponere av dette naturfenomenet. Geysiren kaster vann opp mot 30 meter opp i været. Legg merke til vindretningen når du er her, ellers risikerer du å bli kliss våt!

Turen tar ca. 8 timer, og tilbake i Reykjavik står de reisende fritt til å utforske byens fantastiske uteliv, butikker, restauranter og underholdning.

Hjemreise

Island ProTravel Bilde

Etter en innholdsrik, morsom og lærerik reise til Island har denne turen omsider kommet til ende. FlyBus tar dere tilbake til flyplassen hvor dere vender hjem til Norge.

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.

 

Turkode: 0410