Turforslag

Sorter etter Ingen
Fjell i Island

Langs Ringveien

En rundreise på Island som gir deg store naturopplevelser hver dag. Runden er på 1800km og på de 8 dagene vil du få se, føle og ta på Islandsk natur som skiller seg ut fra det meste annen natur på denne jorden.

8 dager/7 netterMai-September

Fra kr. 9399,- 9399 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Klassiske Island

Majestetiske fjell, varme kilder, mektige fosser, aktive vulkaner, vakre fjorder og spennende hvalsafari er bare noe av det du får oppleve. Vikingene har satt sitt preg på Island og du kan besøke flere kulturhistoriske steder.

10 dager / 9 netterMai - September

Fra kr. 14499,- 14499 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Islands hemmeligheter

Denne rundturen tar deg til Islands store severdigheter. Ringvei 1 har i flere tiår vært populær blant turister. Den slynger seg rundt Island og passerer i nærheten av en rekke store severdigheter.

13 dager / 12 netterMai - September

Fra kr. 12999,- 12999 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Leiebil og Hytte - Sør Island

Sør Island har alt - spektakulære fosser, vakre strender, taggete fjell, aktive vulkaner, varme kilder, geysir, islandshester, Erupoas største isbre og ikke minst, vennlige islendinger.

8dager / 7 netterMai - September

Fra kr. 9099,- 9099 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Leiebil og Hytte - Sør og Vest Island

Opplev de mange severdighetene på sørlige og vestlige delen av Island. Underveis bor du i flotte hytter eller leiligheter. Utforsk området på egen hånd og ikke glem å ta det med ro og nyte livet på Island.

8 dager / 7 netterMai - September

Fra kr. 8399,- 8399 Per person

Mer informasjon
Fra kr.

Sørlandet og Vestmannaeyjar

På sør-østkysten på Island kan du oppleve det meste. Her finner du varme kilder, sprutende geysir, vulkaner, grønne fjellsider og svarte lavastrender. Denne turen passer utmerket for deg som ikke ønsker å kjøre for langt, men ønsker likevel å oppleve magien Island har å by på.

8 dager / 7 netterMai - September

Fra kr. 8899,- 8899 Per person

Mer informasjon