Sesong:
mai-august
Pris fra:
21,395,- Per person
Varighet:
5 Netter-4 Ridedager
Avreise:
Lørdag

6 dager - starter og slutter i Reykjavik

Prisforespørsel

Den anerkjente utflukten som tar deg fra Gullfoss til Geysir til Thingvellir er noe alle må gjøre mens de oppholder seg i Reykjavik. Kanskje den beste måten å oppleve disse fantastiske naturfenomene på er på hesteryggen.

Denne turen passer perfekt for familier og de som ikke har veldig god erfaring fra hesteryggen. Husk at noen av dagene er lange, og man må derfor være i god fysisk form og man må kunne ri på hest.

Den første dagen med ridning blir deltakerne kjent med den islandske hesten, og dens spesielle gangart mens gruppen rir rolig over Thjórsá elven. Videre fortsetter gruppen mot Gullfoss og Geysir. På vei til overnattingsstedet stopper deltakerne for en pause i Secret Lagoon for en velfortjent pause. Dette er virkelig en god rundtur for de som ønsker å ta inn over seg det islandske landskapet og fabelaktige natur.

6 dager - starter og slutter i Reykjavik

REISEBESKRIVELSE

Perfekt tur for familier og ryttere som ønsker å se Islands mest berømte attraksjoner fra hesteryggen. Du blir kjent med den islandske hesten og den islandske sti-ridningen i en avslappet atmosfære. Mens gruppen stiger opp til høylandet vil du legge merke til endringene i naturen når du kommer høyere opp i landskapet. Her kan du vente deg fantastisk utsikt over fjelltopper og isbreer. Deltakere på denne turen er med på den lengre "Gylne Sirkel" i fire dager og den femte dagen går veien tilbake til Reykjavik. 

Dag for Dag

Prisforespørsel

REYKJAVIK – BLESASTAÐIR PENSJONAT

Horses

Deltakerne blir hentet i Reykjavik på BSÍ bussholdsstasjonen kl 18.00. Gruppen blir kjørt til Blesastaðir Pensjonat der de blir kjent med guide og hester og spiser en god middag. Etter middagen er det tid til å hvile så att alle blir klare for eventyret som venter.

BLESASTAÐIR – TJÓRSÁ ISBRE ELV – BLESASTAÐIR

© Islandshestar

Etter en liten introduksjon til Islandshesten og dens gangart vil den første dagen begynne. Gruppen rir langs Thjórsá, et elveutløp fra en av Islands mange Isbreer. Gruppen forlater hestene ved Sandlækjarmýri og blir kjørt tilbake til Blesastaðir Pensjonat. Etter den første rideturen kan gruppen nyte godt av et avslappende bad i en Heitur Pottur.

BLESASTAÐIR – MYRKHOLT

© Islandshestar

Gruppen forlater Blesastaðir og kjører tilbake til hestene. Derfra rir deltakerne til de frodige bondegårdene og åkrene i Hrunamannahreppur. Vi har med noen ekstra hester slik at man kan veksle på hestene for å holde tempo oppe. Deltakerne krysser den velkjente elven Stóra-Laxá og stopper for lunsj på Hrunaréttir, en innhegning brukt for å samle sau på høsten. Gruppen rir videre til Brúarhlöð og blir kjørt til Myrkholt gård, hvor deltakerne overnatter.

MYRKHOLT – GULLFOSS – MYRKHOLT

Gullfoss

Gruppen fortsetter rideturen på myke stier, ideelle for tölting. Gruppen følger Hvítá-elven helt til de møter den imponerende Gullfoss. Her blir det et kort opphold for å ta bilder og beundre attraksjonen. Derfra går turen tilbake til Myrkholt.

Snøscooter på isbre

Snaefellsjökull

Her kan du være med på å kjøre snøscooter over Langjöll isbre.

Bli med ut på isen og få et skikkelig godt inntrykk av isbreen. En bil tar deg med opp til campen hvor du kan skifte til varme klær og etter en sikkerhetsopplæring hopper man på snøscooterne og drar inn over isen. Der kjører man rundt i ca. 1 time. For å kunne delta må man ha et gyldig førerkort for snøscooter, mens yngre passasjerer kan sitte på.

Pris på forespørsel.

HAUKADALUR – HAUKADALSHEIDI – MYRKHOLT

Geysir

Turen går videre gjennom Haukadalur, som er grønn og frodig med bjørketrær. Hestene krysser små elver og bekker på veien, og her vil man bevege seg igjennom veldig mye blomster og vegetasjon. Når gruppen når frem til toppen av Haukadalsheiði får deltakerne se en fantastisk utsikt mot høylandet og fjellene der og isbreene som ligger som et tykt hvitt lag over fjellet. Resten av dagen blir brukt i Geysirområdet. Her har du tid til å utforske og bade i boblebad.

MYRKHOLT – THINGVELLIR – REYKJAVIK

Reykjavik

I dag reiser deltakerne tilbake til Reykjavik, og vi håper alle har hatt en fantastisk tur og fått seg nye venner og bekjente. Ankomst ca. kl. 11.30.

Priser i norske kroner

Romtype Høysesong Lavsesong
Enkeltrom Fra kr. 23,225,- Fra kr. 22,090,-
Dobbeltrom Fra kr. 22,530,- Fra kr. 21,395,-

Departures 2020: 30.05.-04.06., 06.06.-11.06., 13.06.-18.06., 11.07.-16.07., 18.07.-23.07., 25.07.-30.07., 01.08.-06.08., 08.08.-13.08., 29.08.-03.09.

 

Departures 2021: 29.05.-03.06., 05.06.-10.06., 12.06.-17.06., 17.07.-22.07., 24.07.-29.07., 31.07.-05.08., 28.08.-02.09.

 

Høysesong: 27.06. - 20.08.


Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.


Tur kode 0207

Prisen inkluderer

 • 5 Netter med overnatting
 • 4 Dager med ridning
 • Transport mellom Reykjavik og gården
 • Frokost, lunsj og middag alle ridedager
 • Vanntett tøy, vannflaske, rideutstyr og hjelm
 • Fly til og fra Island
 • Transport til og fra Keflavik Flyplass
 • 1 natt med overnatting i Reykjavik

Ikke inkludert

 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Alkoholholdige drikker
 • Sovepose (Ta med din egen)