Sesong:
Vinter
Pris fra:
21,450,- Per person
Varighet:
2 netter-2 ridedager
Avreise:
Torsdag

Opplev fargerike Island under dansende nordlys

Prisforespørsel

På denne turen gjennom det eventyrlige islandske vinterlandskapet rider deltakerne på den unike islandske hesten til den berømte Geysir og den imponerende Gullfoss-fossen. Ridestiene vi følger er veldig gode. Underveis er det muligheten for en avslappende svømmetur i den hemmelige lagunen.

Opplev fargerike Island under dansende nordlys

Reisebeskrivelse

Prisforespørsel

TORSDAG: REYKJAVIK – KÁLFHÓLL GUESTHOUSE

© Bühler-Büchi

Henting kl 17:00 på BSÍ busstopp i Reykjavik. Her blir deltakerne hentet og kjørt til Kálfhóll gjestgiveri, hvor guiden og personalet møter oss. Etter en deilig velkomstmiddag, hvor vi blir kjent med hverandre, er det mulighet til å slappe av i et varm basseng utenfor og se opp på polarhimmelen for de magiske nordlysene.

FREDAG: KÁLFHÓLL FARM – ÞJÓRSÁRDALUR – NORLYSJAKT FRA HESTERYGGEN

Secret Lagoon

Vi kjører til gården Kálfhóll, der guiden vår vil introdusere oss for den islandske hesten og hestens spesielle gangarter. Den første dagen med ridning er det perfekt måte å få at oppleve vinterridning på Island i et avslappet atmosfære langs den mektige elva Þjórsá (den lengste elven på Island 212 km). Etter en god og oppvarmende islandsk suppe tar vi bussen for en tur til Þjórsárdalur hvor vi besøker den spektakulære fossen Help og Friluftsmuseet Farm Þjóðveldisbær (Þjóðveldisbær ikke inkludert i alle avganger). En kort tur i Skriðudalurforest tar oss med til den skjulte graven til en fjellkonge og hans elskede hest Blesi. Vi besøker Secret Lagoon hvor du kan slappe av i det mineralrike vannet. På gården fester vi på en typisk islandsk buffé, og etter middagen går vi ut og ser etter Aurora Borealis - nordlyset! Så snart vi oppdager dem, tar vi oss til salene og tar en kort tur i mørket under nordlyset! (1 time). Alternativ for ikke-ryttere: Nordlys som oppdager fra Kálfhóll gård. Etter turen: Gå tilbake til Fosshótel Hekla for natten.

Lørdag: KÁLFHÓLL FARM – REYKJAVÍK

Icelandic horses

Etter frokost kan du overføre til gården Kálfhóll. Vi går en 2-3 timers tur gjennom det vakre landskapet (alternativ for ikke-ryttere: Besøk det lille landskapet Samansafnið Museum på Sólheimar) før vi spiser lunsj på gården og drar tilbake til Reykjavík.

Priser per person i NOK

Romtype Lavsesong
Enkeltrom Fra kr. 22,140,-
Dobbeltrom Fra kr. 21,450,-

Departures 2020: 15.10.20 - 17.10.20 & 22.10.20 - 24.10.20


Departures 2021: 14.10.21 - 16.10.21 & 21.10.21 - 23.10.21

 

 

Høysesong: Mars, April, Oktober


Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.


Tur kode: 0210

Prisen inkluderer

 • 2 netter på Guesthouse Blesastaðir
 • 2 ridedager
 • Fly til og fra Island
 • Transport fra/til Reykjavik
 • Helpensjon
 • 1 overnatting i Reykjavik
 • Vanntett tøy, rideutstyr & ridehjelm

Ikke inkludert

 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Alkoholiske drikkevarer
 • Sovepose (ta med din egen)