Sesong:
Juni, August
Pris fra:
27,940,- Per person
Varighet:
7 NETTER-6 RIDEDAGER
Avreise:
Lørdag

Magisk ridetur på Snæfellsnes

Prisforespørsel

Snæfellsnes nasjonalpark er stedet hvor du finner alle Islands unike naturfenomener. Isbreer, sorte strender, lavafelt, vulkansk aktivitet, varmekilder og mye mer. Område er roten til mange av landet gamle historier og sagaer. Det er her de første vikingene slo seg ned da de ankom Island, og det har skapt mange spennende fortellinger og eventyr. Områdets natur skaper en slags mystisk og magisk atmosfære og en ridetur her vil sørge for at du får sett alt av det Island har å by på.

På hesteryggen vil du oppleve den spesielle gangarten til den Islandske hesten, tölt. Underlaget gjør denne turen ideell for både riderne og hestene.

 

Magisk ridetur på Snæfellsnes

Reisebeskrivelse

Prisforespørsel

På Snæfellsnes ligger nasjonalparken Snæfellsjökull, og det er her du kan finne noen av Islands aller vakreste og flotteste naturattraksjoner, blant annet ligger den aktive vulkanen Snæfellsjökull under et tykt lag med is. Jules Vernes roman «Reisen til Jordens Indre» tar plass på denne halvøya, mange tradisjonelle islandske sagaer omtaler også Snæfellsnes. Halvøya ses på som et magisk og mystisk sted med en uforklarlig aura og atmosfære. 

I dag tiltrekker halvøya reisende fra hele verden fordi dette er en ypperlig mulighet til å oppleve veldig mye av det Island har å by på. Ofte omtales Snæfellsnes som «Island i et nøtteskall». 

Denne rideturen tar deltakerne gjennom et landskap med omfattende lavafelt, kratre og aske fra gamle utbrudd i Hittardalur. I Löngfjördur rir gruppen over hvite strender og i Eldborg får man se ned i det 50 meter dype vulkanske krateret som er et karakteristisk landemerke. Den siste ridedagen følger gruppen kanten av en gammel lavastrøm langs kysten til Stóri-Kálfalækur Gård. Turen er 7 netter og 6 ridedager. 

 

Dag for dag

Prisforespørsel

Reykjavik – Hraunholt

Reykjavik © Patrick Güller

Deltakerne blir hentet mellom 18.00 og 19.00 på de offesielle bussholdeplassene i Reykjavik og kjørt til Hraunholt gård hvor hestene og ansatte tar imot deltakerne. På kvelden er det tid for ro og hvile slik at alle er klare for den fantastiske rideturen de har i vente.

HRAUNHOLT – KOLVIÐARNES

© Islandshestar

Etter et møte med hestene og deres spesielle gangart legger gruppen ut på tur. Turen går over frodige sletter med lava pð begge sider. Vi gðr over elven Haffjarðará og videre til Kolviðarnes, der som vðr ridetur slutter for i dag. Overnatting på Hraunholt gård.

KOLVIÐARNES – TRAÐIR

Snaefellsjoekull

Etter at gruppen har plukket opp hestene starter turen ut på Löngufjörur. Denne velkjente ruten i havkanten på Snæfellsnes gir riderne god utsikt mot Snæfellsjökull og man kan virkelig kjenne hestenes glede over å kunne springe på dette underlaget.. Overnattning på Hraunholt gård.

TRAÐIR – KOLVIÐARNES

© Islandshestar

På vei tilbake mot Kolviðarnes rir gruppen over de gule sandstrendene som dagen før. Det er en unik ridetur med atlanterhavet på den ene siden og lavafelt og fjell på den andre. Deltakerne tjorer fast hestene på Traðir gård og overnatter på Hraunhold gård.

KOLVIÐARNES – HAUSTHÚSAHRINGUR – KOLVIÐARNES

© Islandshestar

Vi reiser fra Kolviðarnes og går ut og leker og nyter av enda en ridtur på stranden med fantastisk utsikt over havet, fjellet og den magiska isbre Snæfellsnesisbre. Hestene vil stå på Kolviðarnes og vi blir kjørt tillbake til Hraunholt.

KOLVIÐARNES – HRAUNHOLT

© Islandshestar

I dag tar vi hestene med oss og rider vi til fjellet og lavafelten, på veg tilbake til Hraunholt. Vi rider gjenom frodiga landskap og på perfekte ridspor over elven Haffjarðará. Vi rider vidare gjenom ett område som er velkjent som gjemme sted for Grettir, som er Islands mest berømte outlawed.

HRAUNHOLT – RAUDANESLAUG – HRAUNHOLT

© Islandshestar

På den siste dagen velger vi  våre beste hester og  fortsetter å ride i det fantastiska landskapet omgitt av lavafelt, fjell, elver og sjø. Vi rider til Raudaneslaug hvor vi kan slappa av i en svømmebasseng. Vi rider vår  siste tur innan vi tar en herlig farvel middag på Hraunholt.

HRAUNHOLT – REYKJAVIK

Reykjavik © Phototravellers

Vi blir kjørt tilbake til BSÍ busstation i Reykjavik. Ankomsttid ca kl. 11.30.

Priser i norske kroner

Romtype Høysesong Lavsesong
Enkeltrom Fra kr. 29,850,- Fra kr. 28,635,-
Dobbeltrom Fra kr. 29,160,- Fra kr. 27,940,-

Departures 2020: 06.06.-13.06., 20.06.-27.06., 15.08.-22.08., 29.08.-05.09.

 

 

 

Høysesong: 27.06. - 20.08.


Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.


Tur kode 0205

Prisen inkluderer

 • 7 netter med overnatting
 • 6 dagar ridning
 • Transfer fra Reykjavik til gården
 • Frukost, lunsj og middag alle ridedagene
 • Regntøy, vannflasker, rideutstyr og hjeml
 • Fly til og fra Island
 • Transport til og fra Keflavik Flyplass
 • 1 natt med overnatting i Reykjavik

Ikke inkludert

 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Alkoholholdige drikker
 • Sovepose (Ta med din egen)