Sesong:
Oktober - Mars
Pris fra:
4950,- Per person
Varighet:
4 dager / 3 netter
Avreise:
Søndag eller mandag

Julebord på Island

Kontakt oss

Nordlys, Geysir, Fossfall, nydelig mat, kultur og velvære? Ja, takk! Bli med på denne fleksible reisen til Island å få en gratis to-retters middag på Matarkjellarinn eller en utsøkt buffet på Restaurant Reykjavik med på kjøpet. 

Julebord på Island

Reisebeskrivelse

Kontakt oss

Ankomst - Reykjavik

Island ProTravel Bilde

Når du ankommer Island står det transporten klar utenfor flyplassen. Bussen tar dere inn til Reykjavik, og hotellet dere skal bo på.

På vei til Reykjavik fra flyplassen er det mulig å stoppe innom Den Blå Lagune

Utflukter rundt Reykjavik

Island ProTravel Bilde

Vi har et bredt utvalg utflukter som dere kan delta på i og rundt Reykjavik. Vi anbefaler at dere tar en tur til Gullfoss, Geysir og Thingvellir. Denne turen er også kjent som Den Gylne Sirkel. På denne runden får du oppleve flere av Islands mest populære naturattraksjoner og du får et innblikk i Islands historie. I tillegg stopper dere på Fridheimar som er et drivhus som dyrker tomater med hjelp fra den geotermiske varmen på Island. 

På kvelden er det duktet for en god middag på Restaurant Reykjavik eller Matarkjellarinn. Begge restaurantene er svært høyt rangert på TripAdvisor og restauranter vi anbefaler våre kunder å besøke. Maten er av høy kvalitet i en god atmosfære. 

Nordlys og andre utflukter

Island ProTravel Bilde

Bruk dagen til det dere måtte ønske. Se gjennom utvalget vårt av utflukter og aktiviteter på Island - Dere finner noe som kunne passet for akkurat dere. Vi anbefaler å ta en båttur fra havnen i Reykjavik på kveldstid for å se det utrolige nordlyset danse over nattehimmelen. Dersom du aldri har vært så heldig å få øye på nordlyset bør du absolutt benytte muligheten her! 

Hjemreise

Island ProTravel Bilde

Etter en flott reise til Island er det på tide å vende nesen hjemover. Flybussen tar dere tilbake til flyplassen fra hotellet. Dersom det er nok tid og lyst er det mulig å ta et tur innom Den Blå Lagune dersom det ikke ble gjort på fra flyplassen ved ankomst. 

Priser i norske kroner

Hotell Dobbeltrom
3 Stjerners Hotell Fra kr. 4950,- Per person

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 48 timer.


Prisene kan endres avhengig av tilgjengelighet.

 

Turkode: 2101

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur Oslo - Reykjavik (inkl. skatter og avgifter)
  • 3 Netter på 3* Hotell i Reykjavik
  • Skyss fra og til flyplassen
  • To-retters middag på Matarkjellarinn eller Buffet på Restaurant Reykjavik

Ikke inkludert

  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Utflukter
  • Mat og drikke utover det som er spesifisert