Sesong:
Hele året
Pris fra:
-
Varighet:
Varierende
Avreise:
iht. flyavganger

Vi skreddersyr Islandsreiser for reisebyråer

Prisforespørsel

Enten det er guidet rundreise med buss, cruise, aktivitetsturer eller special interest turer så har Island ProTravel over 20 års erfaring med organisering av gruppereiser til Island. Med vårt utmerkede nettverk, kunnskap og erfaring designer vi attraktive reiser til Island. 

Vi skreddersyr Islandsreiser for reisebyråer

Informasjon

Island ProTravel

Island ProTravel Bilde

Takket være et velutviklet nettverk på Island med betydelige hotellkvoter, kan vi forhandle de beste fordelene for reisegrupper. I 2016 alene hadde vi over 450 gruppeturer til Island. I tillegg til kompetanse og en unik destinasjon, ligger hemmeligheten bak vår suksess i et bredt nettverk av lokale tjenesteleverandører, som er ideell for å organisere gruppe- og insentivreiser. 

Island ProTravel har guider som snakker ditt språk og et servicekontor på Island som er døgnåpent i høysesongen. Island ProTravel har også et søsterselskap som heter Norway ProTravel som selger reiser til Skandinavia. I 2015 dannet vi et nytt selskap; Island ProCruises, som har cruise fra Island til Grønland og Island rundt. 

Harpa Einarsdottir

Harpa har lang erfaring med salg av reiser til Island men har også jobbet flere år med forretningsreiser rundt om i verden. Hun er en serviceminded Islending som flyttet til Norge i 1999. Hun kjenner det norske markedet svært godt og i kombinasjon med hennes lokalkunnskaper om Island er du i de beste hender når du skal planlegge og bestille både ferietur og firmatur.

Send oss en forespørsel der du legger inn informasjonen på en type tur du kunne tenke deg at vi lager for deg. Fra denne informasjonen kan vi være mer forberedt på en telefonsamtale der vi avtalerer samarbeidet videre. 

Fordeler

  • Stort nettverk av lokale tjenesteleverandører
  • Svært gode allotments på hoteller
  • Konkurransedyktige gruppevilkår

REISER MED ISLAND PROTRAVEL

  • Servicekontor midt i Reykjavik
  • Døgnåpen service telefon i høysesong
  • Mer enn 20 års erfaring