Varme kilder, Geysir, Gullfoss og Thingvellir

Opplev Islands høydepunkter på denne dagsturen fra Reykjavik. Her får du oppleve de mest populære naturattraksjonene rundt Reykjavik, og i tillegg stopper dere i den hemmelige lagune for å ta et deilig bad i den varme kilden. 

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

Dagstur til varme kilder ved Geysir, Gullfoss, Faxifoss, Thingvellir og den hemmelige lagune.

Turen går først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir, hvor verdens første folketing ble grunnlagt av i år 930. Dette vakre stedet befinner seg midt på forkastningen som skiller det amerikanske og europeiske kontinentet. Her kan du se kontinentalplatene skli fra hverandre i landskapet. Den spektakulære fossen Gullfoss er neste stopp. Gullfoss er Islands mest berømte vannfall, og du kommer så nær fossen at du risikerer å bli våt. Området Geysir er kjent for sine varme kilder. Flere ganger i timen spruter geysiren Strokkur ut imponerende kaskader av vann 20-30 meter høyt opp i luften. På rundturen er det også et stopp innom Faxifoss, en annen vakker foss som har fortryllet Islands befolkning siden nordmennene bosatte seg der.

I tillegg og det som kanskje er mest spesielt med denne turen er den hemmelige lagunen. En langt mindre besøkt og mer naturtro varm kilde som varmer kropp og sjel. En dukkert her er helt enestående og deilig. Gled deg!

Varighet: 9 timer

Sesong: Hele året

Ikke inkludert: Mat

Obs: Turen er på engelsk hver dag.

Denne utflukten utføres av Arctic Adventures

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Matopplevelse

Matopplevelse

Island har kyst på alle kanter og mye av maten er sjømat, men også en del ulike typer kjøtt. Island har en lang tradisjon med god sunn og smaksrik mat, og på denne turen går dere med guide innom en rekke restauranter og får smake på ulike variasjoner av tradisjonell Islandsk mat.

4 TimerHele året