FOSSER OG SORTE STRENDER

Denne turen skapt for folk som elsker unik natur. Mystiske sorte strender, Seljalandsfossen, fjellklipper og rikt fugleliv er noe av det du får se på denne reisen langs Islands sør-kyst.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

Første stopp på turen er Seljalandsfossen, en vakker foss i forbløffende omgivelser. Fossefallet er 60 meter høyt og er man dristig nok kan man gå inn bak fossen og komme ut på andre siden. Husk vanntett tøy ! Andre stopp er Skogafoss. En majestetisk foss, også på 60 meter, men den er langt bredere en Seljalandsfoss.  Skogarfoss er en av de vakreste fossene på Island og ble brukt i filmen Thor, The Dark World og The Secret Life of Walter Mitty. På sørkysten kjører dere også forbi Eyjafjallajökull og området som ble evakuert i det store vulkanutbuddet i 2010.

Turen går videre til Reynisfjara, en vakker sort lavastrand, omgitt av lavasøyler og grotter. Stranden har flere flotte lavastein formasjoner som vulkansk aktivitet har skapt over tusenvis av år. I havet får du også se de store basaltformede kampesteinene Reynisdrangar.

Om værforhold, da blir det i tillegg et stopp ved isbreen Solheimajokull og liten vandringstur opp til en liten innsjø som har dannes deg foran isbreen.

En heldags reise som gir deg et veldig godt innblikk i naturen man finner på Island, og ingen andre steder på jorden.

Varighet: 10 timer

Sesong: Hele året

Inkludert: Guided buss tur

Valgfritt: Henting på hotell i Reykjavik (30 minutter før turen begynner) mot gebyr

Ikke inkludert: Mat, men muligheter til å kjøpe noe underveis

Anbefaling: tungt fottøy, varmt og værfaste klær

Obs: Turen er på engelsk hver dag, skandinavisk snakkede tur er på Tirsdag (hele året)

Denne utflukten utføres av Reykjavik Excursions

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Reykajvik

Matopplevelse

Island har kyst på alle kanter og mye av maten er sjømat, men også en del ulike typer kjøtt. Island har en lang tradisjon med god sunn og smaksrik mat, og på denne turen går dere med guide innom en rekke restauranter og får smake på ulike variasjoner av tradisjonell Islandsk mat.

4 TimerHele året