GROTTEVANDRING

Utforsk underjordiske grotter skapt av voldsomme vulkanutbrudd for tusner av år siden. Et virrvarr av tunneller som knyter seg ned hundrevis av meter og kilometervis under jordoverflaten. Dette er et begeistrende eventyr du bare må være med på.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Grottevandring

Grotten som skal utforskes er Leidarendi. Den er ca. 900 meter lang og ligger i et lavafelt i nærheten av et vulkansk krater sør-øst for byen Hafnarfjordur. Inngangen til hulen er smal gang og når man er igjennom åpner det seg et stort rom med extraordinære lavaformasjoner og uforutsette farger.

Det er merkelige formasjoner av steiner og lavastalaktitter som gjør denne opplevelsen helt unik og verdifull. Hulen varierer stort i størrelse. Noen steder er det vanskelig å komme seg frem og trangt, mens andre steder er det store rom med flat bakke. Denne turen kan være litt vrien til tider fordi man må krabbe igjennom noen mindre ganger og tuneller.

På denne turen er det viktig å gode sko som egner seg til å gå på ujevnt terreng, gjerne fjellsko.

Varighet: 3 timer totalt / 1-1,5 timer guidet tur

Sesong: Hele året

Inkludert: Deltakere hentes på hotell i Reykjavik, guidet busstur og grottevandring, varm drikke og utstyr.

Ikke inkludert: Mat

Anbefaling: 

  • Godt fottøy
  • Handsker
  • Lue
  • Allværsjakke / Vindjakke
  • Varme klær

Obs: Turen er på engelsk hver dag.

Denne utflukten utføres av Arctic Adventures

Ansvarsfraskrivelse: Alle grotteturer gjennomføres på eget ansvar. Arctic Adventures tar ikke ansvar for ulykker forårsakes av deltakernes egne handlinger. Deltakerne må skrive under på et dokument der de godtar ansvarsfraskrivelsen før de deltar på alle utflukter som har en inneboende risiko.  

 

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Reykajvik - Island ProTravel Norge AS

Hvalsafari

Se disse enorme skapningene i havoverflaten og la deg fascinere! Ta turen ut ifra havnen i Reykjavik og reis langs vestkysten av Island, der er det mange hval- og delfinarter som er lett å få øye på.

4 TimerHele året