Den ultimate helikopterturen

Å sitte på med et helikopter er en helt spesiell følelse man sent vil glemme. Å oppleve en destinasjon som Reykjavik og Island fra luften er kanskje den aller beste måten å se landskapet på. Å få oppleve Island fra et fugleperspektiv er noe du sent vil glemme!

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

Denne turen har tre attraksjoner, Glymur fossefall, Þingvellir Nasjonalpark og Hengill (et geotermisk område). På sistnevnte attraksjon lander helikoptret slik at deltakerne kan gå ut å se litt nærmere på det unike landskapet. Denne turen er den mest omfattende og innholdsrike turen. Her får du virkelig mye for pengene. Anbefales!

På denne turen får du se: Glymur Fossefall, Þingvellir Nasjonalpark, Hengill Geotermisk område, Hengill Vulkan, Nesjavallavirkjun, Hellisheiðarvirkjun, Bláfjöll fjellkjede, Reykjavik by, Kristnitökuhraun Lava område og kratere, Esja.

Sesong: Hele året

Varighet: Ca. 90 minutter

Inkludert: Helikoptertur

Anbefaling: Gode sko, varmt og værfast tøy

Obs: Turen er på engelsk hverdag. Hvis de kan ikke fly på grund av værforhold, turen vil gå til et senere tidspunkt eller du får en erstattning.

Denne utflukten utføres av Reykjavik Helicopters

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Reykajvik - Island ProTravel Norge AS

Ølsmaking

Vær med på denne smaksrike ferden igjennom Islandsk øl, lokal brygghistorie og de beste barene i Reykjavik. Hvis du er interessert i noe av dette bør du virkelig være med på denne innholdsrike aktiviteten mens du er i Reykjavik.

4 TimerHele året