Fly over et geotermisk område

Å sitte på med et helikopter er en helt spesiell følelse man sent vil glemme. Å oppleve en destinasjon som Reykjavik og Island fra luften er kanskje den aller beste måten å se landskapet på. Fly over vulkaner, isbreer og fjell med denne helt utenom det vanlige utflukten.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

På denne reisen med helikopter flyr dere til det geotermiske område Hengill. Et svært aktivt område med kokende vann, og mye aktivitet. Her kan du oppleve små jordskjelv om du er heldig. Det er et utrolig syn å se fra luften og det er ellers vanskelig å komme seg dit uten helikopter. I tillegg får du sett Reykjavik fra luften, nærliggende natur og du vil få minner for livet.

Sesong: Hele året

Varighet: Ca. 1 time

Inkludert: Helikoptertur

Anbefaling: Gode sko, varmt og værfast tøy

Obs: Turen er på engelsk hverdag. Hvis de kan ikke fly på grund av værforhold, turen vil gå til et senere tidspunkt eller du får en erstattning.

Denne utflukten utføres av Reykjavik Helicopters

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Reykajvik

Matopplevelse

Island har kyst på alle kanter og mye av maten er sjømat, men også en del ulike typer kjøtt. Island har en lang tradisjon med god sunn og smaksrik mat, og på denne turen går dere med guide innom en rekke restauranter og får smake på ulike variasjoner av tradisjonell Islandsk mat.

4 TimerHele året