Alle produkter

Sorter etter Ingen
Loading...
Helikopter Island - Island ProTravel Norge AS © Patrick Güller

Helikoptertur - Reykjavik fra luften

Det finnes nesten ikke en bedre måte å oppleve et land på enn med et helikopter. Det er kanskje litt dyrt, men det er noe du vil huske, det setter et helt annet preg på turen og du har virkelig noe å skrive hjem om. Dette anbefales på det sterkeste.

35-40 minutterHele året

Fra kr. ,-

Mer informasjon
© Patrick Güller

Helikoptertur - Reykjavik med topptur

Denne turen tar deg med opp over Reykjavik for en kort runde rundt, og lander på en nærliggende fjelltopp slik at du kan få nyte utsikten og naturen i stillhet før turen bringer deg ned til byen igjen. Virkelig en opplevelse du vil huske lenge.

30-40 minutterHele året

Fra kr. ,-

Mer informasjon
Fra kr.

Helikoptertur - Geotermisk område

På denne reisen med helikopter flyr dere til det geotermiske område Hengill. Et svært aktivt område med kokende vann, og mye aktivitet. Det er et utrolig syn å se fra luften og det er ellers vanskelig å komme seg dit uten helikopter.

50-60 minutterHele året

Fra kr. ,-

Mer informasjon
© Patrick Güller

Helikoptertur - Fossefall og dype daler

Denne turen har tre attraksjoner, Glymur fossefall, Þingvellir Nasjonalpark og Hengill (et geotermisk område). På sistnevnte attraksjon lander helikoptret slik at deltakerne kan gå ut å se litt nærmere på det unike landskapet. Denne turen er den mest omfattende og innholdsrike turen.

70-90 minutterHele året

Fra kr. ,-

Mer informasjon