OPPLEVE DE STORE GIGANTENE PÅ NÆRT HOLD!

Vær med ut på havet utenfor kysten av Island å se disse skapningene på nært hold. Det er et fascinerende, vakkert og interessant syn. I havområdet rundt Island kan man se nise, spekkhogger, spermhval, knølhval mm.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

Start dagen med å dra på en tre timers hvalsafari ut fra Reykjavik. Opplev det fantastiske synet av delfiner og hval i takt med naturen. Langs hele sør-vestkysten lever mange forskjellige arter av delfin og hval. Målet er å komme nært inn på delfiner, knølhval og spekkhuggere. Båten er spesiallaget med store vinduer og mange sitteplasser inne. Det er god plass oppe på dekk.

Sjansen for å se hval er høy, men Special Tours kan ikke garantere at du ser hval på denne turen. Dersom du skulle være så uheldig å ikke se hval på turen får du en gratis billett du kan bruke for å forsøke igjen. Denne garantien gjelder også dersom været skulle være så dårlig at kapteinen ikke drar ut på havet. Det er de reisendes sikkerhet som står i fokus og hvis kapteinen ikke kan garantere deltakernes sikkerhet reiser han eller hun heller ikke ut på havet. 

Varighet: 3 timer

Sesong: Hele året

Møteplass: Reykjavik

Inkludert: Varmt antrekk

Ikke inkludert: Mat, men mulighet til å kjøpe noe

Anbefaling: Varmt og værfaste klær, gode sko, solbriller

Obs: Turen er på engelsk hverdag. Om vinteren kan avgangstider og steder variere på grunn av dårlige værforhold.

Denne utflukten utføres av Special Tours

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Hvitserkur - Island ProTravel Norge AS

Den Gylne Sirkel

Den Gylne Sirkel tar deg med på en reise til de viktigste og mest kjente attraksjonene rundt Island.

8 TimerHele året