EN MATOPPLEVELSE UTEN OM DET VANLIGE

Island har kyst på alle kanter og mye av maten er sjømat, men også en del ulike typer kjøtt. Island har en lang tradisjon med god sunn og smaksrik mat, og på denne turen går dere med guide innom en rekke restauranter og får smake på ulike variasjoner av tradisjonell Islandsk mat.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

På denne turen vil en guide vise dere rundt i Reykjavik sentrum og ta dere med på ulike restauranter. Her vil dere få smake på 13 forskjellige tradisjonelle retter. Det første folk tenker på når noen nevner Island er nok ikke mat, men det er ikke dermed sagt at mat ikke er en stor del av den islandske kulturen.

Denne runden tar 4 timer, og man får et godt innblikk i byens kveldsliv. Dere skal innom 6 restauranter og få smake på 2-3 retter på hvert sted.

Til tross for at denne turen er fokusert på tradisjonell Islandsk mat har vi tatt av fermentert hai, geitetestikler og smalahove. I stedet vil man fokusere på det Islendingene spiser i dag, og til vanlig. På menyen finner du skyr, hjemmelaget iskrem, pølser mm.

En stor del av et lands kultur og historie er maten de tilbyr, og dersom du ønsker å dele gode øyeblikk med kjente og kjære bør dere være med på denne turen for å få mest mulig ut av en uforglemmelig reise til Island.

 

Sesong: Hele året

Varighet: 4 timer.

Møtested: Harpa Concert Hall & Conference Centre.

Språk: Engelsk

Inkludert: All servert mat, guide.

Denne utflukten utføres av Wake up Reykjavik

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Nordlys - Island ProTravel Norge AS

Den Gylne Sirkel

Den Gylne Sirkel tar deg med på en reise til de viktigste og mest kjente attraksjonene rundt Island.

8 TimerHele året