Nordlys på havet

Opplev et uforglemmelig eventyr på havet og den fascinerende skjønnheten til glitrende nordlys på en båttur fra Reykjavik.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Når nordlyset danser over himmelen i Reykjavik vil kunne gå fra denne turen full av entusiasme, lykke og glede. Nordlys er et vakkert, imponerende og spennende spill man sent glemmer å ha opplevd.

Nordlysjakt med båt fra Reykjavik

For å kunne se nordlyset best må man forlate byen og lysforurensningen byen gir fra seg. Nordlys oppleves best når det er helt mørkt, og båten kjører inn i en fjord der lys er ikkeeksisterende. Ikke bare får du se nordlys, men du får se et hav av stjerner så klare som du kanskje aldri har sett dem. Det erfarende mannskapet gir informasjon om fenomenet Aurora Borealis og serverer drikke og snacks ombord.

Varighet: 2-3 timer

Sesong: 01/09 - 15/04

Språk: Engelsk

Inkludert: Båttur fra til Reykjavik, varme kjeledresser

Anbefalning: Varme og vanntette klær, gode sko, hansker, lue og kamera.

Merk! Dersom værforholdene hindrer gjennomføring av turen med båt, er alternativt tilbud på busstur. Skulle turen bli avlyst helt er det mulig med en refusjon, en hvalsafari eller en kupong på restaurant som kompensasjon. Dersom man ikke ser nordlys får man gratisbillett neste gang det er tur.

Denne utflukten utføres av Special Tours

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Thingvellir - Island ProTravel Norge AS

Den Gylne Sirkel

Den Gylne Sirkel tar deg med på en reise til de viktigste og mest kjente attraksjonene rundt Island.

8 TimerHele året