FINN NORDLYSET MED EN SUPER-JEEP

I byens kjerne kan man bare så vidt se nordlyset på grunn av lysforurensningen. For å se det vakre lysspillet må man rømme fra byen og alle de andre bussene. Med en Super-Jeep kommer man seg langt unna alt som gir fra seg lys, og da åpenbarer det seg en et helt univers av stjerner og nordlys.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

Du blir hentet på hotellet av Super-Jeep'en, og sjåføren tar deg med ut av byens lysforurensning. Med byens sus og dus bak deg kan jakten på nordlyse begynne. Det er først når sjåføren svinger av veien og tar det ut i landskapet der vanlige busser og biler ikke kan kjør du virkelig forstår hvorfor man trenger disse digre maskinene. Ulent terreng og is gjør turen spenningsfull og morsom.

Når dere finner nordlyset stopper Super-Jeep'en og dere får klatre ut og se det folk fra hele verden reiser til Island for å se; nordlyset. Du vil aldri glemme å ha sett nordlyset. Det er noe som ikke kan illustreres på film. Det er enormt, lekent og lett. La deg fascinere og begeistre av dette merkelig og praktfulle fenomenet.

Varighet: 4 timer

Sesong: 1. September - 15. April

Inkludert: Transfer til/fra hotell, guided super-jeep tour

Ikke inkludert: Mat og drikke.

Anbefaling: Varme klær og gode sko

Obs: Turen er på engelsk hver dag. Ruten kan variere på grunn av vær- og veiforhold.

Denne utflukten utføres av Arctic Adventures

Ansvarsfraskrivelse: Alle utflukter utføres på deletakerens ansvar. Arctic Adventures tar ikke ansvar for ulykker som er forårsaket av sine kunder eller som kan spores til egne handlinger. Deltakerne må undertegne et dokument før de gjennomfører alle turer som fratar Arctic Adventures ansvaret og godtar at alle friluftsaktiviteter har en inneboende risiko. 

Merk! Siden denne turen avhenger i stor grad av været forbeholder Arctic Adventures seg retten til å avbryte avganger frem til kl. 18.15 samme dag. Hvis turen går videre og ingen nordlys blir sett, tilbyr Arctic Adventures deltakere muligheten til å bli med en annen kveld gratis, etter tilgjengelighet. Legg merke til at du må kontakte Arctic Adventures for å bestille en ny tur. 

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Reykajvik - Island ProTravel Norge AS

Den Gylne Sirkel

Den Gylne Sirkel tar deg med på en reise til de viktigste og mest kjente attraksjonene rundt Island.

8 Timer1. September - 15. April