Delta på en kulturhistorisk ølsmaking

Vær med på denne smaksrike ferden igjennom Islandsk øl, lokal brygghistorie og de beste barene i Reykjavik. Hvis du er interessert i noe av dette bør du virkelig være med på denne innholdsrike aktiviteten mens du er i Reykjavik

Alle er velkomne på denne turen (minimum 20år), og den er absolutt ikke bare for de som kjenner øl godt. På denne turen er sannsynlighetenhøy for at du får deg noen nye venner og har en fantastisk tur ute på byen i Reykjavik.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

På denne smaksrike turen gjennom Islands øl-historie møter du andre likesinnede og du får utforsket Reykjaviks natteliv, kultur og dette er en arena for å få seg nye venner.

I omlag 4 timer vil en guide vise deg rundt sentrum av Reykjavik, utforskje fire av de mest populære barene som alle har hver sin spesialitet. En av stoppene er et unikt mikrobryggeri der deltakerne får bli med bak fasaden og se hvordan bryggingen foregår og her får vi smake deres nyeste og ferskeste brygg. Neste stopp på turen er en veldig populær gastrobar som har det bredeste utvalget av øl på Island.

På denne turen smaker deltakerne seg gjennom Islands ølhistorie samtidig som guiden forteller om alt relatert til Island og øl.

Alle smaksprøver og snacks er inkludert på turen og for de som ikke drikker øl finnes det alternativer.

Varighet:  Ca. 4 timer

Sesong: Hele året

Inkludert:

  • 10 ulike typer øl
  • Inngang til flere utesteder i Reykjavik
  • Guide
  • Inngang til mikrobryggeri med omvisning

Aldersgrense: 20 år

Denne utflukten utføres av Wake up Reykjavik

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

River Jet - Island ProTravel Norge AS

Den Gylne Sirkel

Den Gylne Sirkel tar deg med på en reise til de viktigste og mest kjente attraksjonene rundt Island.

8 TimerHele året