Ridetur gjennom det islandske naturlandskapet

Opplev noe av Islands vakre natur på hesteryggen. Islandshesten er kjent for å være rolig og snill. Den passer derfor utmerket for barn og uerfarne ryttere. Det finnes turer både for deg som sitter på hest for først gang og de mer erfarne rytterne. En opplevelse du sent vil glemme.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

Opplev den flotte naturen rundt Reykjavik fra hesteryggen. Våre vennlige hester og spesielt trenede guider tar deg med på en ridetur på perfekte stier hvor du kan erfare den unike islandshesten samtidig som du rir gjennom vakker natur. Ruten går gjennom lavaområder og grønne fjellsider. Når turen er over og man ankommer stallen får man servert en varm drikke og muligheten til å stille guidene spørsmål om hestene.

Turen egner seg best for nybegynnere og uerfarende. Islandshesten er svært rolig og vennlig mot mennesker, så her er det ingen ting å frykte.

Før turen begynner vil gruppen bli delt inn etter erfaring for å forsikre at alle får den best mulige opplevelsen. Maks gruppestørrelse er 20 person.

Varighet: 4 timer (ca 1,5 timer på hesteryggen)

Sesong: Hele året

Inkludert: Hjelm, gummistøvler, egnede klær etter værforhold, varm drikke.

Ikke inkludert: Transfer til/fra hotell, mat.

Anbefaling: Komfortable klær og sko etter forholdene.

Aldersgrense: 8 år

Obs: Turen er på engelsk hverdag. Guides kan for de meste også taler skandinavisk.

Denne utflukten utføres av Ishestar

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Reykajvik - Island ProTravel Norge AS

Hvalsafari

Se disse enorme skapningene i havoverflaten og la deg fascinere! Ta turen ut ifra havnen i Reykjavik og reis langs vestkysten av Island, der er det mange hval- og delfinarter som er lett å få øye på.

3 TimerHele året