Game of Thrones

Denne turen tar deg med til områdene der serien er spilt inn. Du får gå i skuespillernes fotspor og se landskapet i virkeligheten. Du får muligheten til å ta noen fantastiske bilder og erfare det unike Islandske landskapet, som du ser det i TV-serien.

Prisforespørsel

Detaljer for
denne utflukten

Gå i fotsporene til dine favorittskuespillere fra Game of Thrones og utforsk TV-seriens filmlokasjoner og gripende natur!

Beskrivelse

Fra sesong 2 til sesong 7 har flere scener i Game of Thrones blitt spilt inn på Island, både på sommeren og vinteren. Dette er uvanlig, fordi en filmplassering vanligvis er valgt for et bestemt landskap eller til og med bare en scene. Opprinnelig var planen rett og slett å bruke bestemte områder for scener som ligger nord for The Wall, i vinterlandskapet og på Fist of the First Men. Produsentene av Game of Thrones ble imidlertid forelsket i de utrolig varierte landskapene på denne nordiske øya, med blå isbreer, svarte vulkaniske lavastrender, frodige grønne felt og kløfter som skiller de europeiske og nordamerikanske tektonkske platene fra hverandre.

Det var etter kort tid bestemt at det skulle filmes flere scener på Island, både varme og kalde naturområdet egnet seg til innspilling og selv om du kanskje ikke har sett serien vil du få oppleve uforglemmelig natur som tar pusten fra deg.

Detaljer

Pris:

  • Voksen (18+ år): Fra kr. 1410,- Per person
  • Ungdom (12-17 år): Fra kr. 705,- Per person
  • Barn (0-11 år): Gratis!

Varighet: 8 timer (10:00 - 18:00)

Sesong: Hele året (Man-, Tirs-, Tors-, Fre- og Lørdag)

Inkludert: Buss og guide

 

Send oss en uforpliktende prisforspørsel så svarer vi deg innen 24 timer. Bestillingen går igjennom når du har bekreftet tilbudet, men reisedokumenter blir ikke sendt til deg før betalingen er mottatt. Se gjeldene avbestillingsregler her.

Avganger

Avganger hele året:

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: Ingen avganger
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: Ingen avganger