SNÆFELLSNES, EN UFORGLEMMELIG REISE.

På vakre Snæfellsnes kan du oppleve alt Island har å by på. Lavaformasjoner, vulkaner, sorte strender, isbreer, fjorder og daler, varme kilder og mer til. Et perfekt rolig sted å nyte unik storslått natur.

Detaljer for
denne utflukten

Loading...

Beskrivelse

Snæfellsnes er en halvøy på vestkysten av Island og fremstår som en miniatyrutgave av Island. I tillegg til dens karakteristiske Snæfellsjökull (isbre), finner du sorte strender, fugleklipper, spektakulære fjell og vulkanske kratere. På denne turen stopper vi i en liten fiskerlandsby med navn Arnarstapi, en forhistorisk landsby med navn Hellnar, vi besøker Djupalónsandur stranden og det ikoniske Kirkufell.

Dette fantastiske landskapet på halvøya har fanget fantasien til folk over hele verden helt siden Jules Verne skrev den berømte boken "Journey to the Center of the Earth".

Varighet: 13 timer

Sesong: Hele året

Avganger:

  • 1. juni - 30. sept - Daglig 08:00
  • 1. okt - 31. mai - Man, Ons, Tors, Lør og Søn 08:00

Engelsktalende guide: Man, Ons, Tors, Lør og Søn (Hele året) og Hver dag i perioden 1. juni til 30. september

Inkludert:

  • Busstur
  • Guide

Valgfritt: Henting på hotell i Reykjavik (30 minutter før turen begynner) mot gebyr

Husk å kle deg etter været. 

Denne utflukten utføres av Reykjavik Excursions

Loading...

Denne utflukten blir ofte kjøpt sammen med:

Hallgrimskirken - Island ProTravel Norge AS

Matopplevelse

Island har kyst på alle kanter og mye av maten er sjømat, men også en del ulike typer kjøtt. Island har en lang tradisjon med god sunn og smaksrik mat, og på denne turen går dere med guide innom en rekke restauranter og får smake på ulike variasjoner av tradisjonell Islandsk mat.

4 TimerHele året